Blote Basten Butlers

Lifestyle door Vrouwen redactie

Heb je binnenkort een feestje en wil je zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt? Dan hebben wij een tip uit duizenden voor je: huur de Blote Basten Butlers in. Deze lekkere hapjes dragen alleen een broek en een strikje en hebben een ontbloot bovenlijf waar je een eitje op stuk kunt slaan. Ze staan bovendien hun spierballen te showen tijdens het shaken van cocktails, die ze vervolgens aan alle genodigden uitdelen.

Wij moesten de skills van deze heren natuurlijk even testen. Tijdens de lancering van Foodness, het nieuwe zusje van Vrouwen, waren de Blote Basten Butlers aanwezig om hun cocktails uit te delen. Ze hadden bovendien een Polaroid camera bij zich zodat alle aanwezigen met ze op de foto konden - en daar maakte iedereen grof gebruik van.

Onze butlers van de avond. Helaas bleven ze maar één avond...


Karin en Marleen van Ze.nl waren er als de kippen bij om met de Butlers te poseren...


En het bewijsmateriaal pronkt nu op het redactieprikbord!


Maar ze maakten ook tijd voor een foto met de bloggers van Foodness, Merel en Lisa.


Op de polaroid: de dames van Made By PR: Sabine en Fleurien. En ook eindelijk een keer een cocktail in beeld - die bleken toch een pietsie minder fotogeniek dan de butlers.


Toen was Vrouwen.nl's Claartje aan de beurt. Die totaal onaangeroerd was door zoveel mannelijk schoon, zoals je ziet.


Nog meer enthousiastelingen in de rij! Foodness blogger Angela poseert wel vaker met knappe mannen, dus voor haar was het een piece of cake.


Wil je ook een keer gebruik maken van de diensten van de Blote Basten Butlers? Ze kunnen bedienen bij diners, cocktails shaken en uitdelen en doen bij vrijgezellenfeesten zelfs nog een ‘optreden’.

Kijk voor meer info op Blotebastenbutlers.nl.