Dingen die we liever doen dan seksen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Bij dezen zijn mannen gewaarschuwd. Er zijn namelijk zóveel dingen die vrouwen liever doen dan de koffer in duiken met hen. Sociale media, chocolade en nooit meer werken zijn nog maar drie voorbeelden van de lijst waar vrouwen veel meer opgewonden van raken dan van een mannelijke testosteronbom met honger naar seks. Seks is overschat: Vrouwen zetten het gemakkelijk aan de kant voor iets met meer waarde, volgens onderzoek van The Huffington Post.

Zo wil 33% van de vrouwen liever een seksloos weekje, dan een iPhone-loos weekje. Wij vragen ons dan meteen af wat zou er gebeuren als het telefoonverkeer landelijk uitvalt... Moeten we ons dan voorbereiden op een babyboom?

12% van de vrouwen verkiest een goede nachtrust boven een wilde nacht.


22% van de vrouwen kan niet zonder chocolade, tegenover 9% van de vrouwen die niet zonder seks zegt te kunnen. Hieruit blijkt wel weer hoe “belangrijk” seks is voor vrouwen.


33% van de vrouwen wil liever een seksloos weekje in plaats van een iPhone-loos weekje.


Scholieren hebben liever een egoboost dan een seksboost.


39% van de single vrouwen geeft naar eigen zeggen liever een jaar seks op dan dat ze een jaar hun zonder haar lievelingseten zou moeten.


Een kleine minderheid van 46% van de vrouwen levert twee weken seks in, in ruil voor een het niet verliezen van haar internetverbinding.


21% levert haar seksleven in, in ruil voor een jaar vertraging van het fysieke verouderingsproces van haar lichaam.


Ook mannen hebben iets dat ze in zouden willen wisselen tegen seks: 10% van de mannen schijnt seks te willen opgeven als ze nooit meer hoeven te werken.


Bron, bron, bron
Afbeeldingen: Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron