Herfstige trend: glitters

Mode & trends door Vrouwen redactie

De winter komt er weer aan, wat betekent dat we binnenkort weer helemaal kunnen uitpakken qua glitter and glamour! Bij glitters denk je misschien al snel aan kerst, maar tijdens de herfst kan een beetje glitter ook al prima. Gelukkig zijn de eerste glitters al te koop, zoals deze items van het merk Starstruck bij webshop Mydress!

GLITTER SWEATER SILVER - €49,95
Met deze trui ben jij zeker geen grijze muis. De glitters pimpen de trui, zodat hij minder doorsnee is en de kleur past perfect bij het seizoen!


GLITTER SWEATER ZALM - 49,95
Hier zie je dezelfde trui in een ander kleurtje. Beide truien zijn te combineren met bijvoorbeeld een leren zwarte broek met daaronder zwarte pumps.


GLITTER LOVES YOU - 65,00
Oké... deze glitters zijn niet heel subtiel meer. Maar voor de feestdagen of een ander leuk feestje maak je hiermee natuurlijk wel helemaal de blits. En zoals je hierboven ziet is het leuk te combineren, ook zonder er als circusnummer uit te zien.

GLITTER ROK GOUD - 35,95
Deze glamorous rok is zowel sjiek als stoer te dragen. Draag jij hem met je mooie zwarte pumps of met je stoere biker boots?


GLITTER ROK ZWART - 35,95
Hier zie je dezelfde rok in het zwart. Een echte eyecatcher.


MY WINTERJACKET BLACK - 89,95
Oké, ontzettend veel glitters bevat deze winterjas niet, maar dankzij het materiaal waarin verschillende kleuren draden gemixt zijn líjkt dat wel een beetje zo. Hij is ook te verkrijgen in de kleuren navy en zwart.


Ga jij ook voor glitters deze herfst?