Vreemde sporten, zoals 'extreem strijken'

Lichaam door Vrouwen redactie

Tennis en hardlopen zijn zó niet origineel! Bovendien is de kans dat je hierin nog wereldkampioen wordt natuurlijk ook erg klein. Misschien moet je één van onderstaande sporten eens proberen.

Schaak-boksen
Voor als boksen je iets te ruig af is. Met deze sport wordt het gewoon afgewisseld met iets minder gevaarlijks, namelijk schaken. Box- en schaakrondes vinden om en om plaats.


Moddersnorkelen
Het enige wat je nodig hebt zijn flippers en een snorkel. Het idee is om zo snel mogelijk door een moddersloot te snorkelen door te zwemmen met je flippers. De gewone schoolslag is niet toegestaan.


Vrouw-dragen
Zoals de naam misschien al zegt; bij deze sport is het de bedoeling dat mannen zo snel mogelijk een afstand van 253 meter afleggen met een vrouw op hun rug.


Extreem strijken
Misschien zijn er niet veel mensen met deze hobby, maar wanneer je strijken ontzettend leuk vindt is deze sport echt wat voor jou! Benodigdheden; een strijkplank. En misschien een swimsuit voor als je het op zee gaat doen. Logisch.


Man-paard marathon
Een wedstrijd waarin mensen het opnemen tegen paarden. Tijdens de 25e editie van deze marathon heeft voor het eerst een mens gewonnen.

Bron