Trend: naaktfoto’s van vrijgezellen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We hebben een nieuwe trend gespot op het gebied van vrijgezellenfeestjes. Waar sommige vrouwen een stripper toch al wel erg heftig vinden, moet er bij de trend van 'boudoir' vrijgezellenfeestjes nog veel meer uitgetrokken worden. De bride-to-be gaat namelijk inclusief haar beste vriendinnen naakt op de foto. Het is natuurlijk superleuk om wat mooie herinneringen te hebben in de vorm van foto’s, maar deze foto’s durven we toch niet meteen aan onze schoonouders te laten zien…

Bruiden Amy Blair en Jennie Richards zagen de trend wel zitten. Zij gingen uit de kleren en poseerden met drie vriendinnen voor de camera. Het maken van boudoir foto’s op je vrijgezellenfeest is een trend die in de laatste 5 jaar met zo’n 50% gestegen is volgens fotografen. Maar het naakt poseren blijft natuurlijk niet alleen beperkt tot vrijgezellenfeestjes; ook verjaardagen en bruiloften kunnen gevierd worden met naaktfoto's. Het concept is ooit bedacht om vrouwen kracht te geven, zodat ze zich goed gaan voelen over zichzelf.

Tijdens elke sessie krijgt elke vrouw een make-over en solofoto’s, vaak is er daarna ook nog een groepsfoto. Er kan gekozen worden tussen de meer bescheiden variant waarin volledig bedekkend ondergoed wordt gedragen en de all-out variant. Eerlijk gezegd zien wij liever wat meer mannelijk naakt… Lijkt het jou wel wat, zo'n vrijgezellenfeest vol naaktfoto's?


Bron