Festivaltip: Valtifest

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Op zaterdag 7 september wordt de NDSM werf in Amsterdam wederom een verzamelplaats voor mafste kostuums. Het jaarlijkse festival Valtifest opent dan voor de zesde keer haar deuren voor iedereen die op een creatieve manier het thema 'KAK' in zijn of haar outfit verwerkt heeft. Een aantal suggesties van de organisatie met betrekking tot de dresscode: Endeldarm-artiest, de Lullo's, Drollenvangen van Hamelen, Kak-Kak-Klan, Poepchinees. Een outfit als rioolmedewerker of dunne darm is natuurlijk ook mogelijk.

Niet alleen het publiek maar ook de line-up van Valtifest, georganiseerd door MTV en Meubel Stukken, mag er zijn. De Jeugd van Tegenwoordig heeft een eigen podium en host daar DJVT: Cultureel Centrum der Verschrikking. Oude favoriet Joost van Bellen draait uiteraard plaatjes op de RAUW mainstage. In totaal zijn er acht podia, waaronder Noisey Music by VICE, Paardenkracht, Cacque Classique en De House Soos.

Wil jij dit feestje niet missen? Koop dan snel een kaartje (€45,-) op Valtifest.nl! Vrouwen.nl loopt rond met een camera om foto's te maken van de mafste outfits, dus zorg dat je er waanzinnig uitziet en wie weet zie je jezelf terug op de site...