Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Wat zegt je favo seksstandje over je?

Reageer

Experimenteren tussen de lakens houdt het spannend. Het is heerlijk om verrast te blijven worden door je partner en ook altijd leuk om hem te imponeren door iets anders te proberen. Zo voorkom je bovendien dat je seksleven een sleur wordt. Hoewel het belangrijk is om nieuwe dingen de proberen is er niets mis mee om gouwe ouwe standjes af en toe uit de kast te blijven trekken. Jouw favoriete standje zegt bovendien aardig wat over wie je bent. Show uw standje en wij zeggen u wie u bent!

Missionaris: je speelt het op ‘safe’. Je laat je tedere kant zien door je partner in de ogen te kijken en hiermee te zeggen hoeveel je van hem houdt.


Zeester: je bent liever lui dan moe. Je laat de man liever het werk doen. Go ahead you naughty boy!


Doggy style: je bent onverwacht pittig. Aan de buitenkant zie je het niet, maar jij hebt een spannende kant. Je hebt geen moeite om je op handen en voeten te verlagen. Het lijkt onpersoonlijk, maar kijk eens achterom. Surprise!


Lepeltje lepeltje: dit standje zegt dat je makkelijk in de omgang bent. Je bent zeker van jezelf, anders keer je hem je kont niet toe (je weet namelijk dat je dit kunt maken). Dit betekent dat je lekker in je vel zit en gelukkig bent.


Reverse Cowgirl: je bent een eigen persoonlijkheid en je vecht voor dat waar je in gelooft. Wie bovenop zit is bovendien graag de baas...


Staand: je bent een strebertje. Je hele leven is één grote competitie. Je bent ongeduldig en dat is met seks niet anders.


Spiegel seks: je houdt van jezelf en bent zeker van je lijf. Je wordt er opgewonden van om jezelf te zien tijdens de daad. Dat je partner ook te zien is mooi meegenomen.


Bron. Afbeeldingen: weheartit.com

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen