Het strand bij de hand

Reizen door Vrouwen redactie

Moet je nog een vakantie boeken? Is dat niet een beetje laat? Ach nee, het is nooit te laat om een vakantie te boeken. En wat is prioriteit nummer één? Het strand bij de hand! Lekker chillen met die billen. Wij hebben de tien prachtigste strandvakanties voor je op een rijtje gezet, allemaal heel makkelijk te boeken via Jiba. Als jouw keuze hier niet tussen zit kun je ook kijken in de Beach Life selectie van Jiba, waar bijna 150 strandvakanties voor je uitgezocht zijn. Als dat geen vakantielust opwekt, dan weten wij het ook niet meer.

Alvor in de Algarve (Portugal). Van tennissen tot een massage krijgen; het kan allemaal aan de kust bij het plaatsje Alvor. Ga ook absoluut de stad in voor een vers visje!


Laganas op het eiland Zakynthos in Griekenland. Van azuurblauwe zee tot cheesecake tot windmolens; dit Griekse eiland heeft alles wat je kunt bedenken!


Casares Costa, onderdeel van de Costa del Sol in Spanje. Een zwembad én een strand op een steenworp afstand van je hotel. Ideaal toch? Bovendien eet je hier heerlijke tapas en bezoek je zo een van de marktjes vol verse producten.


Taormina Mare op Sicilië (Italië). Het eiland Sicilië is een echte toeristentrekker, maar deze uithoek is heerlijk rustig. Kleine dorpjes, smalle steegjes en typisch Italiaanse restaurants zijn hier te vinden.


Torrox Costa aan de Costa del Sol in Spanje. Ook de Costa del Sol kent rustige plekjes. De appartementen Fuerte Calaceite in Torrox Costa vallen in die categorie. Gelukkig kun je er wel gewoon een verfrissende duik in het zwembad nemen.


Figueretas op Ibiza (Spanje). Deze toeristische buitenwijk zit vol kleine winkeltjes en gezellige restaurantjes met zonnige terrassen.


Gouves op het eiland Kreta in Griekenland. Kreta biedt namelijk niet alleen veel culturele avonturen, maar ook verrassend mooie natuur. Wist je dat schildpadden er eieren leggen aan de noordkust van Chania?


Argassi op eiland Zakynthos, Griekenland. Op het balkon van hotel Porto Davia ontbijt je in de zon, voor je een duik in zee neemt. Argassi biedt genoeg restaurantjes om je de hele vakantie lang zoet te houden!


Vrahinari op Kefalonia, Griekenland. Het strandje 'Vrahinari Beach' is heerlijk rustig, ver van de bewoonde wereld.


Polis op Cyprus. Verblijf in een van de villa's van Natura Beach en je kunt al zwemmend uitkijken over de zee. Hmm, we kunnen niet wachten!