Schoenen die je nodig hebt

Mode & trends door Vrouwen redactie

We weten natuurlijk allang dat we sommige schoenen gewoon echt nodig hebben. Maar voor al die mannen die je er telkens maar weer op willen wijzen dat je echt al heel veel schoenen hebt, hebben wij tien verschillende paren schoenen gezocht en ernstig onderbouwd waarom je die als vrouw echt nodig hebt. Mocht je een van deze schoenen nog niet hebben (of niet meer mooi vinden, in de verkeerde kleur hebben, net het verkeerde model hebben of ze passen gewoon net niet bij dat ene jurkje) dan heb je nu ook een mooi excuus om weer te gaan shoppen.

Pantoffels van Otto, €19,99

1. Pantoffels
Iedereen heeft een paar extreem zachte pantoffels nodig, zodat je voeten lekker warm blijven en zich op hun comfortabelst voelen.

Flip flops van Otto, €9,99

2. Flip flops
Niet alleen voor naar het strand of het zwembad, maar ook heel handig als je heel even naar buiten moet. Wanneer je de post moet halen of het vuilnis buiten moet zetten, kun je snel even je flip flops aanschieten.

Zwarte pumps van Nelly, €69,95

3. Zwarte pumps
Zwarte pumps zijn ideaal om van elke outfit iets speciaals te maken. Een zwarte pump past overal bij en ziet er classy uit. Zorg wel dat je een zwarte pump hebt die ook netjes genoeg is om naar familiefeestjes en eventuele begrafenissen te dragen.

Sneakers van Otto, €89,99

4. Sneakers
Zelfs al sport je absoluut nooit of juist zonder schoenen (denk yoga of zwemmen); elke vrouw heeft een stevig paar sneakers nodig. Gewoon voor die dagen dat je spontaan een lange wandeling gaat maken of je gewoon behoefte hebt aan wat meer comfort.

Ballerina's van Zalando, €29.95

5. Ballerina's
Ballerina’s zijn ideaal voor wanneer je voeten die hoge pumps even niet meer aankunnen. Als je een mooi simpel (zwart!) paar kiest passen ze ook nog eens overal bij en zijn ze ideaal om mee af te wisselen met killer high heels.


Sexy hoge hakken van Nelly, €64,95

6. Sexy hoge hakken
Dit zijn je meest hoge, pijnlijke schoenen, die je tegelijkertijd extreem goed staan en je transformeren tot vi-va-vamp. Wel even oefenen met lopen!

Onpraktisch paar waar je verliefd op bent van Zalando, €59,95

7. Onpraktisch paar waar je verliefd op bent
Je stond in de winkel en was op slag verliefd. Je was nog even aan het twijfelen, aangezien dit paar niet ideaal te combineren is en een wel heel heftig motief heeft, maar je was verliefd. Het maakt niet uit, dit zijn de schoenen waar je je outfit bij uitzoekt. Dit zijn de schoenen waar de avond om draait.

Sleehakken van Asos, €26,50

8. Sleehakken
Sleehakken zijn ideaal voor de zomer, ze zien er super uit onder die geweldige zomeroutfit en lopen heerlijk. Ideaal voor lange zomeravonden waarop je wel wat beters te doen hebt dan last hebben van je voeten.


Laarzen van Zalando, €59,95

9. Laarzen
Hoge laarzen zijn een must in de winter. Ze zijn lekker warm, comfortabel en zien er hartstikke leuk uit.


Regenlaarzen van Zalando, €54,95

10. Regenlaarzen
Als het regent wil je niet meteen al je mooie schoenen verpesten, dus zijn regenlaarzen de oplossing. Gelukkig zijn ze tegenwoordig niet alleen functioneel. Je hebt ze namelijk in de leukste kleurtjes met de leukste patroontjes!