Boetiek.nl, dé nieuwe online modezoekmachine

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Feest! Vandaag opent Boetiek.nl namelijk haar digitale deuren! Een nieuwe online modezoekmachine die ons mode- en beautyliefhebbers toegang biedt tot een verzameling van meer dan 500.000 modeartikelen.

Of het nu zomer is, winter, herfst of lente, of we nu chagrijnig, vrolijk, blij of blut zijn: we hebben áltijd zin om te shoppen. De vraag met al die webshops is alleen: wáár begin je?! Daar is nu een oplossing voor: Boetiek.nl.

Naast goede zoek- en filtermogelijkheden onderscheidt deze nieuwe modezoekmachine zich door het uitgebreide community-gedeelte. Op Boetiek.nl vind je een overzichtelijke verzameling van meer dan 500.000 (!) fashion en beauty musthaves en 3.000 merken. Via de handige zoekfunctie en de vele filtermogelijkheden kun je razendsnel zoeken in de assortimenten van meer dan 150 webshops. De indrukwekkende lijst bevat toonaangevende namen waaronder Zalando, Wehkamp, Bijenkorf, Vimodos, Nelly en ASOS, maar ook een tal van leuke onderscheidende webshops met een uniek assortiment.
 
Bij Boetiek.nl kun je alle mode items van vele betrouwbare fashion, beauty en lifestyle webshops in één pagina te bekijken. De zoekfunctie geeft een uitgebreid overzicht van specifieke kledingstukken die een gebruiker zoekt. Iedere zoekopdracht is vervolgens te filteren middels de vele beschikbare filteropties om zo tot een gewenste selectie te komen. Daarnaast zijn alle aanwezige items eenvoudig per webwinkel of merk te raadplegen.
 

Naast de zoek- en filtermogelijkheden beschikt dit nieuwe walhalla voor fashionista's over een ledengedeelte met persoonlijke profielen. Met dit profiel bewaar je favoriete items, ontwerp je lookbooks en deel je alles met vriendinnen. De ?shopping-experience? wordt compleet gemaakt door de blog met het laatste nieuws uit de wereld van shopping, fashion en beauty.

Neem snel een kijkje op Boetiek.nl

Wat vind jij van deze nieuwe site?