Fotodagboek Blogger Annemerel (II)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Annemerel is freelance redacteur en blogger voor Annemerel.com. Ze is een beetje blond, dol op shoppen en eten, fanatiek hardloper en viert dit jaar het 10-jarig (!) bestaan van haar eigen blog. Elke maand beschrijft Annemerel voor Vrouwen.nl hoe haar drukke leven eruit ziet.

"Waky waky! Supervroeg naar het strand om een route uit te zetten voor een bootcamp die ik aan een aantal bloglezeressen ging geven. Het was gelukkig super mooi weer!


Later die dag… Esmée (Work That Es) liet de meiden lungen door de duinen.


Oefeningen voor mijn armen zijn niet zo mijn ding.


Running for a cause; oftewel, rennen naar de stad voor een ijsje!


Mijn vriendinnetje van Beautylovin’ zet al acht maanden iedere drie weken mooie wimperextensions bij mij. Hier zijn ze net weer bijgevuld.


I AM FITFORSUMMER! Tien weken lang heb ik me samen met mijn bloglezeressen in het zweet gewerkt om #fitforsummer te worden. Na tien weken was ik ‘#Fitforsummer’.


Op de laatste dag van #FitForSummer liep ik met tien meiden de Ladiesrun in Rotterdam. Zo gaaf om met zoveel meiden in dezelfde outfits in een wedstrijd te lopen. Ik voelde me de hele dag jarig, haha.


En natuurlijk werd de dag in stijl afgesloten, met bitterballen!


Hoe leuk is deze roze plastic beker van Starbucks? Instant happiness.


Ik ga naar New York! Ik loop op 3 november de marathon van New York met dance4life. Zo spannend!


Ik ben zo speciaal dat ik twee flesjes nodig heb ;-)


Om sponsorgeld op te halen voor dance4life heb ik armbandjes ontworpen die ik op mijn blog verkocht heb. Dit was het prototype die ik even op Instagram plaatste om te kijken of hij in de smaak viel.


Het voordeel (of nou ja, één van de voordelen van aan het strand wonen): op dinsdagavond eventjes naar het strand lopen om onder het genot van een glas wijn naar de ondergaande zon te kijken.


Een ander voordeel van aan het strand wonen? Hardlopen in de duinen!


Mijn vriend was jarig en dat vierden we bij onze favoriete Pizzeria, La Pizza in Rotterdam. Natuurlijk nam ik een Aperol Spritz als aperitief.


Mijn oma was de eerste die een armbandje kocht! 81, maar ze draagt het fluorescerende armbandje met trots.


Op 25 juni bestond mijn blog precies 10 jaar, deze foto werd 10 jaar geleden genomen.


Ik had een zweetdate met Girls Love 2 Run’s Francien! Rennen (nou ja, meer kleppen) in het Vondelpark.


Ik heb super veel armbandjes verkocht. Gelukkig had ik mijn zusje die alle administratieve rompslomp voor me deed. Ze heeft net haar VWO-diploma behaald en had dus alle tijd van de wereld. Ze zat van ’s ochtends 10.00u tot middernacht mailtjes te beantwoorden en enveloppen te schrijven.


Mijn vriendinnetje Laura ontkwam ook niet aan de armbandjes business, die werd op vrijdagavond aan het werk gezet.


Na deze leuke drukke maand ga ik nu heerlijk drie weken genieten in Italië! Dan weten jullie alvast wat je in mijn volgende fotodagboek kunt verwachten!"

Wil je meer lezen van Annemerel? Kijk op haar blog of lees haar dagboek van vorige maand.