Fashion inspectie

Mode & trends door Vrouwen redactie

Niet iedereen heeft even veel verstand van mode. Soms heb je iemand nodig die tegen je zegt: “meid, wat je nu aan hebt dat kan écht niet.” Maar ondertussen smult de rest van de wereld van deze bij elkaar geraapte, gedrochtelijke modemisser.


Of we het willen toegeven of niet, wij gniffelen heus wel in onze vuistjes als mensen op hun snufferd gaan. Op het terras ploffen en ‘mensje kijken’ is een ingeslopen hobby geworden. En natuurlijk hebben immer onze mening paraat. Op de facebookpagina Modepolitie kunnen we collectief aapjes kijken.


De modepolitie is er niet alleen voor modemissers: het is een helpende hand voor iedereen die van mode houdt op welke manier dan ook. Je kunt ook zelf je outfit insturen en hopen op goedkeurende of kritische reacties van de modepolitie-fans. Zij kunnen je adviseren of zich juist laten inspireren. Maar je kunt zelf ook inspiratie opdoen en je mening geven over andermans outfit.


Wekelijks word je op de hoogte gehouden met een dosis nieuwe inspiratiebronnen. Via de nieuwe 'how-to-wear'- en outfit-posts blijf je altijd up-to-date op modegebied.

En onzdertussen blijven we vrolijk lachen om alle flaters die voorbij komen: