Dagboek Sportfanaat Esmée (V)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Esmée Noëlle is behalve hoofdredacteur van Fashionscene.nl ook een fanatieke sporter. Sinds kort heeft ze ook heel haar voedingspatroon omgegooid en maakt ze er een hele levensstijl van. Waarom? Omdat ze een lichaam met curves -wel door spieren- mooi vindt en ze zich graag fit en gezond voelt! Hardlopen en krachttraining in combinatie met een suikervrij en lowcarb dieet does the trick! Drie maanden lang geeft ze ons iedere maand een update over hoe het haar vergaat! Wil je meer lezen? Esmée houdt sinds kort ook een blog bij: WorkThatEs.nl.

"Deze maand is er weer veel gebeurd Op WorkThatEs.nl plaatste ik de allereerste winactie, ik ben begonnen met kickboksen met een personal trainer (Danny Delvers van Deldasport) en ik liep mijn allereerste 10km in een hardloopwedstrijd! Natuurlijk gaf ik mijn lichaam weer genoeg brandstof door middel van gezonde maaltjes en inmiddels steek ik alle mensen in mijn omgeving ook aan! Als klap op de vuurpijl mocht ik zelf een bootcamp lesje geven, superleuk! Bekijk mijn uitgebreide fotodagboek weer hieronder en tot volgende maand!"

Sinds kort heb ik een personal trainer. Danny Delvers heeft zijn eigen bedrijf, Deldasport, en geeft leiding aan meerdere personal trainers. Natuurlijk traint hij zelf ook mensen waaronder mij! Dit was mijn eerste les kickboksen, inmiddels begin ik het gelukkig te leren! Wil je ook kickboksen? Danny geeft ook privé trainingen aan groepjes, dan kun je de kosten delen met vrienden! Kijk voor meer info op www.deldasport.nl.Dat lijkt me zo romantisch!Ik dronk veel bietensap afgelopen maand, want ik moest op mijn top presteren met hardlopen. Door bietensap schijnt het zuurstofgehalte in je bloed te verbeteren, iets wat je prestatie ten goede komt.Wat ben ik trots! De eerste winactie staat op WorktThatEs.nl! Doe nog snel mee, want ik kies binnen een paar dagen de winnares. http://www.workthates.nl/En als je aan kickboksen doet, heb je eigen handschoenen nodig! Ik kreeg deze mooie leren van mijn vader, zo lief!Mijn lievelingssalade van de groenteboer! Zongedroogde tomaatjes, normale tomaat, rucola, feta en komkommer.Zelfbedachte snackIk liet mijn moeder een foto maken van mijn rug, eindelijk begin ik er wat spieren op te zien!Met Annemerel haalde ik voor ons en Claartje het race pakket op voor de We Own The Night Run van Nike. We kregen allemaal zo'n te gek T-shirt!En het startbewijs natuurlijk!Ook vrienden sturen mij heel trots foto's van hun salades met kip op. Leuk!En als ik bij ze ga eten maken ze de meest gezonde dingen.Maar ik krijg ook wel eens dit soort foto's doorgestuurd… Ik noem geen namen!Keep calm and…Deze foto zorgde voor een record aantal likes op Instagram! Ik showde mijn gekregen Victoria's Secret bikini.Samen met Claartje, Annemerel en Laura liep ik de Nike We Own The Night Run. We haalden het allemaal binnen het uur (het was mijn eerste 10km, ik had 55:44 minuten) en Annemerel haalde zelfs haar persoonlijk record van 47:34 minuten!Daar gingen we!De volgende dag maakte ik als beloning gezonde koekjes. Binnenkort zal ik het hele recept met foto's op WorkThatEs.nl plaatsen!Maandagavond viel ik in als bootcamplerares. Claartje deed ook mee. Jammer dat het stroomde van de regen, maar dit ga ik zeker vaker doen!Bij Bershka hangt er nu een superleuke sportcollectie!Lees ook Esmée's derde en vierde blog!