Shopreport: Maje & Sandro in Maasmechelen Village

Mode & trends door Vrouwen redactie

In Maasmechelen Village opende onlangs de outlet store van Maje & Sandro. Dat moesten wij van Vrouwen.nl natuurlijk even komen bekijken, dus Claartje toog samen met Annemerel van Annemerel.com naar België en bracht een bezoekje aan het outletparadijs. In Maasmechelen Village vind je outlet winkels (dus 30% tot 60% korting!) van merken als Escada, Gaastra, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Diesel. En nu dus ook van Maje en Sandro!

De twee kledingmerken Maje en Sandro delen een winkel, die er heel mooi strak en licht uitziet. De collecties zijn in een outlet winkel altijd van het vorige seizoen (vandaar de goedkopere prijzen), wat betekent dat je er nu zomerkleding kunt kopen, terwijl de reguliere winkels al vol hangen met de herfst/wintercollectie voor dit najaar.


Beide merken hadden zowel lieflijke pastelkleurige items als felgekleurde stukken met neon-accenten in de collectie. Claartje paste de halve winkel, om uiteindelijk haar oog te laten vallen op een beige satijnen bloes (wow, wat voelt dat lekker!) en een lichtbruine suede short van Maje. Gecombineerd met een felle clutch (Maje) en flitsende sandaaltjes (Sandro) best een lekkere zomeroutfit, toch? Nu alleen die melkflessen nog een beetje laten bijkleuren in de zon...

Wil jij ook shoppen bij Maje en Sandro, of één van de andere winkels in Maasmechelen Village? Kijk dan snel op Maasmechelenvillage.com voor de routebeschrijving en meer info. Oh, en zorg dat je voldoende tijd neemt om te winkelen: de shopverslaafde Annemerel en Claartje hadden aan 2,5 uur lang niet genoeg!