Fotodagboek 3 Fashionondernemer Selma Duinkerken + Win Sjaal Tubino!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Selma Duinkerken is sinds 4 maanden de eigenaar/oprichtster van Tubino kokerrokken, daarvoor heeft ze jarenlang in de financiële sector gewerkt. Door een persoonlijke tegenslag in haar leven, twee jaar geleden, ging ze nadenken over wat ze echt wilde doen, wat haar echt blij maakte, zodat ze meer vanuit haar hart kon leven. Daarom heeft ze besloten om in deze financieel onzekere tijd een carrièreswitch te maken. Selma geeft je drie maanden lang elke maand een kijkje in haar leven als vrouwelijke ondernemer in de mode. Dit is haar derde en laatste fotodagboek. Lees mee!

Een klassieke kokerrok, super stoer gecombineerd. Dit was een actie op Facebook van Tubino om te laten zien dat een kokerrok verre van tuttig is.



Yascha Puts is een jonge mode liefhebber en heeft zelf de styling en make-up verzorgd van deze fotoshoot. Ze laat heel goed zien dat een kokerrok ook door jonge mensen gedragen kan worden en zeker niet leeftijdsgebonden is.



Kunst & Stijl avond. Tubino organiseert events waarbij je een leuk avondje uit bent én heel persoonlijk kunt shoppen. Zo kun je een unieke kokerrok, schoenen of tassen kopen. Dit allemaal onder het genot van een hapje drankje en een interessante expositie.



Dit is een collage van een van de meest populaire kokerrokken van Tubino. De collage is gemaakt door Kelly Havenaar, jong met een geheel eigen smaak.



Hier is Tubino samen met andere ondernemers in een pop up boutique in Amsterdam. De bezoekers konden onder meer terecht voor schoonheidsbehandelingen en shoppen van kleding, schoenen en sieraden.



De kokerrok in taupe kleur is werkelijk met alle kleuren te combineren. Hier laat ik zien hoe je een klassieke kokerrok met heel actuele items kunt combineren.



Tubino wil lente! De maand maart was de koudste ooit! We hebben allemaal zin in zon, bloesems en vrolijke kleuren.?



Deze sjaal geeft Tubino weg, helemaal in de stijl van de eerste foto uit dit dagboek.


Win Tubino sjaal!

Wil jij deze superdeluxe sjaal winnen? Dat kan!
Stap 1: Like Tubino op Facebook
Stap 2: Reageer op dit artikel en laat Selma en je vrienden weten waarom jij deze sjaal graag wil hebben
Stap 3: Plak je reactie in een mail en stuur deze naar info@vrouwen.nl


Succes!

Deze actie loopt t/m 23 april. De winnaar krijgt per e-mail bericht.