Win: 3x Fabstagram Telefoonhoesjes & Magneten

Wonen door Vrouwen redactie

Tegenwoordig show je identiteit door je kleding, accessoires en gadgets naar hartelust te customizen. Voor de minder creatieven onder ons is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er initiatieven zoals Fabstagram, waar je gadgets kunt aanpassen aan jouw stijl met behulp van je eigen Instagramfoto's. Je kunt er telefoon cases maken, maar ook koelkastmagneten en kaarten. Dat klonk ons als muziek in de oren, dus we testten het maken van een iPhone case voor je!

Het principe is heel makkelijk. Je gaat naar de Fabstagram website en kiest welk product je wil maken - in ons geval de iPhone case. Vervolgens log je in met je eigen Instagramprofiel en sla je aan het (virtuele) knutselen. Je sleept de foto's die jij vindt passen in het design, waar je kunt slepen, wisselen en schuiven tot je tevreden bent. Je slaat je design op in je eigen gallery door op de 'save' knop te klikken. Vanuit je gallery kun je vervolgens jouw design bestellen en betalen met o.a. PayPal en iDeal.

Wat een beetje onhandig is, is dat maar een deel van je Instagramfoto's zichtbaar is in het Fabstagramscherm. Hierdoor moet je veel heen en weer scrollen door je eigen foto's, die steeds opnieuw moeten laden. Het kan ook zijn dat wij gewoon besluiteloze perfectionisten zijn die maar niet konden kiezen welke foto's we wilden plaatsen... Maar het resultaat mag er zijn, toch?

Win: 3x telefoon case & 3x koelkastmagneten

Deze winactie is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn bekend: Jonneke, Marjolein, Anne, Rozanne, Demi, Tessel, jullie zijn de gelukkigen!

Gefeliciteerd!

Extra veel kans maken? Ga naar de Facebookpagina van Fabstagram en like de pagina om op de hoogte blijven van nieuwtjes en ontwikkelingen.