Sport Blunders die Iedereen Kunnen Overkomen

Lichaam door Vrouwen redactie

Als je af en toe in de sportschool te vinden bent herken je ongetwijfeld één van de volgende sportschoolblunders. Natuurlijk kan het iedereen overkomen, maar we hebben liever dat het ons niet gebeurt! Bekijk de vijf meest voorkomende (en meest beschamende) sportschoolblunders die wij ooit hebben meegemaakt.


1. Vergeten een sportbh aan te trekken
Bounce, bounce, bounce doen je borsten. Niet fijn, niet mooi. Het schijnt dat je borsten door het maken van te wilde bewegingen steeds slapper worden - en dus uiteindelijk uitzakken. Oeps!

2. Vallen op de loopband
Sta je net indruk te maken op je buurman door extra hard te rennen op de loopband én ondertussen nonchalant uit je bidon te drinken, zet je net een stap verkeerd en struikel je. Voor je het weet word je door de loopband gelanceerd en vlieg je tegen de achtermuur van de sportschool. Geen sexy move.

3. Windjes laten tijdens yoga of buikspieroefingen
Wanneer je de spieren in je onderbuik aanspant kunnen de daar aanwezige gassen er plots voor kiezen je lichaam te verlaten. Inclusief een scheetgeluid en bijbehorende geur. Heel ongemakkelijk...

4. Jezelf blootgeven tijdens je oefeningen
Als je niet de juiste bh of sporttop draagt of bijvoorbeeld een te wijde broek, ziet de hele sportschool bij bepaalde oefeningen je borsten/ondergoed/billen. Kies je sportoutfit daarom met zorg.

5. Gezicht als een biet
No pain, no gain. Als je intensief sport is het normaal dat je zweet en gekleurde wangen krijgt. Maar een hoofd dat eruit ziet als een paars aangelopen tomaat? Probeer dat te voorkomen in de sportschool. Het ziet eruit alsof je nog nooit eerder gesport hebt. Neem liever af en toe pauze!


Afbeeldingen: source, source, source