Publiceer je Eigen Boek

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Misschien droom je er stiekem al jaren van: zelf een boek schrijven en dat het liefst ook nog publiceren. Guess what: die droom zou zomaar uit kunnen komen! Chicklit.nl introduceert namelijk een nieuw self-publishing platform: Mijnchicklit.nl. Hier kun je als (beginnend) schrijver zelf een boek uitgeven. Zónder poespas. Zónder contract. Het schrijven moet je natuurlijk zelf doen maar je wordt er wel bij ondersteund, net als bij de opmaak en publicatie van je boek.

Om de lancering van dit platform te vieren organiseert Chicklit.nl een schrijfwedstrijd. Heb jij altijd al in de Louboutins van Sophie Kinsella willen staan of droom jij van een carrière zoals Chantal van Gastel? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd en wie weet schittert jouw boek straks tussen alle bekende boeken op Chicklit.nl. Je zou dan zomaar een glansrijke schrijverscarrière tegemoet kunnen gaan, want de winnaar ontvangt ook nog eens een uitgebreid promotiepakket voor haar boek!

Om mee te doen moet je voor 15 september 2013 je chicklit-manuscript publiceren op Mijnchicklit.nl en vul je het deelnameformulier dat je vindt op de site. Succes!

Afbeeldingen: bron, bron.