Lentetrend: Zwart-Witte Strepen

Mode & trends door Vrouwen redactie

Je zou het niet zeggen, maar binnenkort is het weer lente! Een nieuw seizoen staat gelijk aan nieuwe trends. Wat móeten we hebben om de lente fashionable door te komen? Wekelijks houden we je op de hoogte van een nieuwe musthave zodat je modebewust door de eerste zonnestralen kunt lopen.

Deze lente staat in het teken van strepen. Strepen zijn er in verschillende soorten. De streep die hier bedoeld wordt is de horizontale zwart/wit streep, zoals de Bretonse zeemansstreep van Jean Paul Gaultier. Draag de streep als Française, gecombineerd met een plooirokje en een baret. Of draag 'm zoals Italiaanse signora's doen, gecombineerd met een clutch in knalkleur en met een grote zonnebril op hun elegante neusje.


strepen strepen strepen

Vaak wordt er gedacht dat horizontale strepen dik maken, maar wanneer je het juiste shirt op de juiste manier op je lichaam afstemt, maakt het je juist slanker. Zoals deze jurk van MANGO:


MANGO - STRIPED JERSEY DRESS € 19,99


Tip: ben je kort van stuk, dan voel je je ongetwijfeld fijner in verticale strepen, zoals bij deze jurk. Hierdoor lijk je optisch langer, zeker als je het jurkje combineert met een paar hakken.

MANGO - DRESS WITH VERTICAL STRIPES € 44.99



Bron, bron, bron