Fotodagboek Twee: Fashionondernemer Selma Duinkerken

Mode & trends door Vrouwen redactie

Selma Duinkerken is sinds kort de eigenaar/oprichtster van Tubino kokerrokken, daarvoor heeft ze jarenlang in de financiële sector gewerkt. Ze geeft je drie maanden lang elke maand een kijkje in haar leven als vrouwelijke ondernemer in de mode. Lees mee!

Selma Duinkerken

Stoffen inkopen, het is zo inspirerend om de verschillende kleuren te zien voor de komende lente en zomer, de nieuwe collectie wordt heel kleurig!


Selma Duinkerken

Bloemen voor Tubino. Voor mijn verjaardag heeft mijn lieve vriendin Joan Brenda deze bloemen helemaal zelf gemaakt, in de kleuren van Tubino.


Selma Duinkerken

Valentijnsfeest in Hilversum! Dit hebben we groots gevierd met nog veel meer ondernemers en klanten in een prachtig pand. Er was live muziek en een wervelende modeshow.


Selma Duinkerken

Fotoshoot voor een interview het magazine Cultja, hartje februari, je moet er wat voor over hebben want de tranen rollen over mijn wangen door de kou.


Selma Duinkerken

Op welke wijze draag jij je rok? Veel vrouwen denken dat je alleen maar hakken kunt dragen onder een kokerrok, maar dat is niet nodig. Zie hier het resultaat.


Selma Duinkerken

De kokerrok is op zoveel verschillende manieren te dragen dat het nooit saai wordt. Ik heb mij hier laten inspireren door foto’s op het internet maar de verenrok is van Tubino.


Selma Duinkerken

Samen in stijl. Ik houd van win-win situaties en ik ga graag de samenwerking aan met andere ondernemers. Zo werkt Tubino samen met imago coaches en kledingstilisten om de klanten nog beter te bedienen.


Selma Duinkerken

Voor de komende collectie heb ik mij laten inspireren door heel veel prints en kleuren, ik kan niet wachten tot de collectie klaar is!


Lees ook Selma's eerste dagboek voor Vrouwen.nl, waarin ze vertelt over het begin van haar carrière als fashionondernemer.