Win: Verwenpakket van Die Wil Ik Hebben t.w.v. €100,-

Mode & trends door Vrouwen redactie

Vrouwen.nl bestaat één jaar: hiep hiep hoera! Om dit te vieren geven we deze eerste week van maart een berg leuke prijzen weg. Elke dag een nieuwe winactie, elke dag nieuwe prijzen. Vier jij dit jubileum met ons mee?

Je kent het wel, je gaat een dagje shoppen en er zijn maar vier woorden die de heel dag door je hoofd spoken: Die. Wil. Ik. Hebben! We hebben een webshop ontdekt die deze woorden als naam heeft toegepast en waarmaakt: DieWilIkHebben.com. Wil jij de items uit deze shop ook zo graag hebben? Dat kan!

Vrouwen.nl mag een pakketje van Die Wil Ik Hebben weggeven met daarin een schoenenwaardebon t.w.v. €50,- én oorbellen én een armband naar keuze. En het leukste is: je mag ze zelf uitzoeken in de webshop van Die Wil Ik Hebben. Er is ontzettend veel keuze, maar we zullen je een beetje op weg helpen. Zie hieronder een greep uit de veelzijdige collectie.


tekst over foto diewilikhebben

Oorbellen Double Beige
Groene Wrap Spikes Armband
Oorbellen Cross Oranje
Armband Belt Cross Zilver
Zwart/Gouden Pumps Pointy
Bruine Pumps Neutral
Armband Wrap Bruin


Win: Verwenpakket van Die Wil Ik Hebben t.w.v. €100,-

Dit verwenpakket bestaat uit een paar oorbellen en een armband die je zelf mag uitzoeken in de webshop, plus een schoenenwaardebon t.w.v. €50,-! Kijk dus snel op DieWilIkHebben.com en kies jouw favorieten.
Doe mee!
- Reageer op dit artikel en laat ons weten welke items jij zou willen hebben en waarom!
- Kopieer je reactie in een mail, inclusief je naam en adres, en stuur deze naar info@vrouwen.nl


Deze actie loopt t/m 22 maart. De winnaar krijgt per mail bericht.