Zwarte Michael Kors Oog Make-up

Gezicht door Vrouwen redactie

Deze manier van opmaken gebruikte Michael Kors in zijn catwalkshow. De artistiek directeur van Shiseido Dick Page wilde op deze manier de sportieve elementen van de show terug laten komen in de ogen van de modellen. Benieuwd hoe jij er net zo bij kunt lopen als de catwalk modellen? We doen het hieronder voor in vier stappen.

Hij gebruikte de volgende producten: Shiseido Shimmering Cream Eye Shadow in Caviar, Limited Edition Eye Color Bar, Shimmering Cream Eye Shadow in Pale Shell en Perfect Rouge lipstick in Fantasia.


Stap 1:

Breng zwarte oogschaduw crème aan vanaf het midden van het ooglid tot aan de buitenkant van je ooghoek, in de vorm van een vierkante wig. Spreid de aan buitenkant van het ooglid de oogcrème uit met een borsteltje zodat deze grijs kleurt.


Michael Kors

Stap 2:

Dan gaan we aan de slag met de zwarte oogschaduw. Breng deze aan vanaf de buitenkant van je oog tot de helft van je oog. Je werkt hier op de buitenste rand van de wig.


Michael Kors

Stap 3:

Breng de zachtroze oogschaduw aan langs de wig, tot aan je ooghoek . Zorg ervoor dat de roze en zwarte kleur elkaar niet raken. Blend de zwarte oogcrème tot aan je wenkbrauwboog.



Michael Kors

Stap 4:

Blend nog meer zwarte oogschaduw over de laatste laag oogcrème die je hebt aangebracht, richting het midden van het ooglid boven de pupil. Als het goed is, is nu het midden van het ooglid diepzwart, de buitenkant lichter en de binnenkant van je oog roze (zoals je op de foto kunt zien).


Michael Kors

Maak je look compleet met een laag zwarte mascara, nude roze lippenstift en een subtiele champagne kleurige glans op de jukbeenderen en highlight hiermee ook het stukje huid onder de wenkbrauw.


Michael Kors

Bron