Bitch Fight Chris Brown en Frank Ocean

Celebs door Vrouwen redactie

Chris Brown is weer eens in een gewelddelict verzeild geraakt. Of hij ook dit keer weer de boosdoener was, is niet duidelijk. Chris Brown zegt dat Frank Ocean begon en Frank zegt dat Chris begon. Erg volwassen. De ruzie zou om een parkeerplek zijn gegaan. Chris Brown zou zijn auto op de parkeerplek van Frank Ocean hebben geparkeerd. Waardoor bij Frank Ocean de stoppen doorsloegen. Chris heeft aan de media verteld dat hij als reactie Frank een hand wilde geven om de boel te sussen. Maar wie van deze twee stoere mannen heeft gelijk? Wij vinden het nogal jammer dat twee volwassen kerels zo kinderachtig omgaan met een parkeerplaats en dat ze zelfs achteraf niet lijken te beseffen hoe oud ze eigenlijk zijn.

Na het zien van zijn foto's op onder andere Instagram en na alle verhalen van Rihanna weten we dat Chris Brown geen lieverdje is. Maar wie denk jij dat er in dit geval aan te wijzen is als schuldige? Chris of Frank? Of zijn er bij een vechtpartij altijd twee schuldigen?



Chris Brown



Chris Brown



Frank Ocean

Het onderstaande filmpje heeft er alle schijn van dat hier daadwerkelijk de betreffende ruzie wordt weergegeven. Dit idee wordt vooral gewekt door het geluid. Het is moeilijk te zien wie wie is, maar wij denken dat de man in de grijze trui Chris Brown is en we denken dat de wat romiger man in het gele shirt iemand van Frank Oceans crew is.



Bron, bron afbeeldingen Chris Brown, bron afbeeldingen Frank Ocean