Wendy van Dijk niet te zien in X Factor

Celebs door Redactie Ze.nl
Jarenlang heeft Wendy van Dijk samen met Martijn Krabbé X Factor gepresenteerd, en ook dit seizoen zal het programma weer op de buis verschijnen. Helaas moet Martijn het dit keer zonder zijn tv-vrouw Wendy doen.
 
Het vijfde seizoen van de talentenjacht gaat binnenkort van start, maar helaas heeft de blonde presentatrice besloten ditmaal niet de presentatie op zich te nemen. "Ik wil meer tijd hebben voor mijn gezin, mijn kindjes, mijn sociale leven en mezelf. Dat heb ik gemist", vertelt Wendy aan gratis krant Spits. "Na de première van Ushi Must Marry ga ik pas op de plaats maken. Niet dat ik overwerkt ben. Ik zou nog rustig een paar jaar in dit tempo kunnen doorwerken: ik ben ijzersterk." Wendy constateerde alleen dat de balans tussen werk en privé steeds meer naar ?werk? neigde en ze wil nu tijd vrij maken voor haar gezin en haar sociale leven. 
 
Haar tv-partner Martijn Krabbé vindt het erg jammer ? hij ziet hun samenwerking als een tv-huwelijk ? en hoopt dat Wendy nog van gedachten verandert. Het multitalent sluit overigens niet uit dat ze in de toekomst wel weer te zien is in X Factor. "Ik vind het nog steeds een geweldig programma, maar ik wil gewoon weer wat vaker op het schoolplein staan."
 
Wendy heeft een hectische periode achter de rug. Zo was ze het afgelopen jaar te zien als presentatrice van The Voice of Holland en The Voice Kids, Obese en Ushi & the Family. Daarnaast werkte ze aan de film Ushi Must Marry en speelde ze in de serie Moordvrouw.
 
Vind jij het jammer dat Wendy dit seizoen niet in X Factor te bewonderen is? En ga jij haar film 'Ushi Must Marry' bekijken?