Gadgets Om Goed Te Slapen

Mode & trends door Vrouwen redactie

Zo af en toe is het heerlijk een avondje goed op tijd te gaan slapen. Nu kun je wel wíllen slapen, maar dan moet het ook maar net lukken om snel in slaap te vallen. Hoe zorg je dat je een heerlijke lange nacht maakt? Wij geven je drie tips.

1. Geef jezelf een massage
Om goed in slaap te kunnen vallen moet je ontspannen zijn. Iets wat daartoe kan helpen is het krijgen van een massage. Laat je dus lekker masseren door je mannetje/huisgenoot. Heb je die niet, of heeft die geen zin? Dan kun je ook jezelf masseren. Dat klinkt als een lastig klusje maar met deze massagehandschoen van Flowee is het een eitje. De negen roestvrijstalen balletjes stimuleren de bloedcirculatie, waardoor je je heerlijk ontspannen voelt.

2. Ontspan, ontspan, ontspan
Nog niet ontspannen genoeg gehad na de massage? Probeer dan dit 'spijkerbed' van Flowee ook eens. Klinkt pijnlijk - in het begin voelt het ook niet heel prettig - maar na een tijdje rustig liggen zal de lichte pijn verdwijnen en voelt het heerlijk ontspannend. Plus: omdat dit bed met kunststof 'spijkers' zo ontspannend werkt zullen ook eventuele hoofd- en spierpijn (vaak veroorzaakt door onbewuste spierspanningen) verminderen.


3. Fris Bed
Om goed te kunnen slapen is het belangrijk dat je een goede slaapomgeving creëert. Een dekbedovertrek is daar een belangrijk onderdeel van. Het allerbeste slaap je natuurlijk in een schoon en fris opgemaakt bed. Geen vieze lakens. Bah. Het is daarom belangrijk zo af en toe een nieuw dekbedovertrek te kopen. Omdat de oude is versleten is of omdat het seizoen verandert. Ben je toe aan een nieuw dekbed? Bij Life Is Fabulous vind je dit leuke en rustgevende dekbedovertrek met de toepasselijk naam 'Happy'.


Zowel de webshop Flowee als de webshop Life Is Fabulous is op 8,9 en 10 maart 'live' te bezoeken tijdens het shopevenement Webshop Till You Drop in de Jaarbeurs Utrecht. Daar kun je hun producten voelen, bekijken en natuurlijk ook kopen tijdens een extra leuk dagje shoppen. Aanrader!