Mooi Blijven op Reis + Win hannah Beautypakket!

Gezicht door Vrouwen redactie

Op vakantie raak je, als het goed is, heerlijk ontspannen. Zorg dat dat zo blijft, door onnodige beautyblunders te voorkomen.

- scroll naar beneden en win het to-the-rescue-beautypakket van hannah: de Travel Body Kit t.w.v. €49,75 -

Kleur
Als je een zonnige bestemming bezoekt is het belangrijk om te bedenken dat je een kleurtje krijgt. Klinkt heel logisch, maar gaat vaak mis. Wil je foundation dragen, zorg dan dat je een tint donkerder inpakt dan dat je normaal gebruikt, zodat je aan het eind van de vakantie niet blank geschminkt lijkt.



Misrekening
Is jouw hoofdrekentalent niet zo groot? Dan kan het behoorlijk lastig zijn om snel te berekenen hoe duur die bijzondere fles parfum is... Voor je het weet geef je een plaatselijk maandsalaris uit om er thuis pas achter te komen dat dat misschien ietwat overdreven was.



Bril
Zet je bril af en toe af tijdens een wintersport of zonvakantie, óf blijf met je gehele gezicht uit de zon. Niets is oncharmanter dan een witte bril die in je gezicht getekend staat. Zorg dat je je hele gezicht goed insmeert met een hoge factor, want je gezichtshuid is gevoelig, vooral rond de ogen.


Wil jij goed voorbereid op reis gaan? Neem dan de hannah Body Travel Kit mee, zodat je lijf in ieder geval niets te klagen heeft. Zowel op koude bestemmingen (wintersport: droge huid) als op zonnige bestemmingen een aanrader. Guess what: je kunt 'm nú winnen!

Win: 5x hannah Body Travel Kit t.w.v. €49,75

Deze kit bevat de hannah Shower Treatment (een verzorgende en kalmerende doucheolie die je ook kunt gebruiken als scheerolie), hannah Body Oil (een intensief voedende olie die de huid verzacht) en hannah Body Cream (een romige creme voor een stevige en veerkrachtige lichaamshuid). Ga voor meer informatie en een huidcoach bij jou in de buurt naar www.huidcoach.nl.


Deze actie is inmiddels afgelopen.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Winnaars hebben bericht gekregen per mail.

Afbeelding: bron, bron, bron