DIY Hoofdeinde Voor Jouw Bed

Wonen door Vrouwen redactie

Voor deze do it yourself moet je een klein beetje handig zijn, maar dan maak je ook wel echt iets waar je trots op kunt zijn. En lukt het nou helemaal niet, dan vraag je toch gewoon die knappe buurman?

Om te beginnen maak je eerst een hoofdbord voor bij je bed. Houd er wel rekening mee dat het handig (en mooier) is als de elektriciteitssnoertjes voor de lampjes erachter passen.

Af? Dan kun je net als in het voorbeeld iets op het hoofdbord tekenen of schrijven. Lukt het niet vanuit de losse pols? Dan kun je een projector gebruiken. Je kunt erop schrijven wat je wilt! Sleepover, Slaap Lekker, Welterusten, Love You, het maakt niet uit, kan allemaal!

Als het woord goed op het hoofdeinde staat kun je de gaten gaan boren voor de lampjes. Het mooiste is om ze op gelijke afstand van elkaar te plaatsen.

Klaar met boren? Volgende stap is om het woord een kleurtje te geven. Kies zelf wat je wilt, zwart, blauw, geel, groen, met een gouden randje, het maakt niet uit.

Zo gauw de verf droog is kun je de lampjes eraan toevoegen. Je duwt ze gewoon vanaf de achterkant door het gaatje. Ze vastmaken doe je simpelweg door er een stukje tape over te plakken. Makkelijk toch?

Zet natuurlijk wel altijd de lampjes uit als je daadwerkelijk gaat slapen of de slaapkamer verlaat!

Bron