Zo Overleef Je Oud & Nieuw

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Weet je nog niet wat je dit jaar moet doen met Oud & Nieuw? Drie totaal verschillende tips die op je weg kunnen helpen, of je nu een feest, film of reisje zoekt.


Reistip: Bezoek Dublin
Geen zin in familie of vrienden? Ga dan met je lover of een goede vriend naar een stad in het buitenland. Zorg natuurlijk wel dat je een plek kiest waar Oud & Nieuw knallend gevierd wordt, zoals Dublin (Ierland). Er zijn maar liefst 3 grote evenementen dit jaar: het Countdown Concert, Big Bang Fireworks Spectacular en People’s Procession of Light. Kortom, muziek, vuurwerk en mensen genoeg om op een spectaculaire manier het nieuwe jaar in te luiden.


Feesttip: Waterfront New Years Eve
Nog geen feestje gepland voor Oud & Nieuw dit jaar? Probeer het Oud&Nieuw-feestje van Waterfront in Amsterdam. Deze feestorganisator staat altijd garant voor chique en extravagante feesten. De New Years Eve party wordt gehouden in de Sint Olofskapel van het Barbizon Palace Hotel - hartje Amsterdam dus. Een kaartje kost €65,- en de champagne en midnight snacks staan klaar... De dresscode: glamorous glitter. Dat belooft wat!

PS: kaartjes koop je hier.


Filmtip: ‘New Years Eve’
Deze film staat niet alleen garant voor een overdosis celebrities (een greep: Ashton Kutcher, Halle Berry, Katherine Heigl, Jong Bon Jovi, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker), maar ook voor flinke dosis leedvermaak. Ondanks de sterrencast is de film gigantisch geflopt, wat misschien iets te maken heeft met de 36 verschillende verhaallijnen. Leuke opdracht tijdens Oudjaarsavond: de redenen op een rij zetten waarom deze film genomineerd werd voor maar liefst 5 Razzie’s (de negatieve tegenhanger van de Oscar), waaronder ‘Worst Picture’.