Musthave: Party Clutch

Mode & trends door Vrouwen redactie

Peplum jurkjes, platform hakken en glittertops: alles staat nu in het teken van de perfecte outfit voor de feestdagen. Maar dé musthave van dit moment is een accessoire: de sequin clutch!

Uiteraard spotten we deze trend ook eerst bij bloggers als Carolina Engman. Zij combineren de sequin clutch met neon, mooie horloges en een rits armbanden. En zeker als je even niet zo'n groot budget hebt is de pailletten clutch een oplossing. Je trekt bijvoorbeeld een volledig zwarte outfit aan, met killer heels. Daarbij draag je je clutch en you're ready to go! Het formaat van deze clutches is ook perfect want je make-up, je telefoon en je geld past er prima allemaal in.



De sequin clutches zijn verkrijgbaar bij I Want That Musthave in twee kleuren; goud en zwart. De zwarte clutch kun je prima dragen bij bijvoorbeeld zilveren sieraden en de gouden is perfect bij kleurige outfits! Leuk detail: de clutches hebben een panterprint voering! Klik hier om direct naar I Want That Musthave te gaan en laat je hieronder inspireren door de outfitfoto's van bloggers met deze musthave party clutches!

Sequin Love Clutch Black, I Want That Musthave, € 13,95
Sequin Love Clutch Gold, I Want That Musthave, € 13,95