Accessoires & Mode van Leurinkmode

Mode & trends door Vrouwen redactie
The Editors Choice

Meet Claartje!

Claartje Schröder (24 jaar) is hoofdredactrice van Vrouwen.nl. Dit online vrouwenplatform bestaat sinds maart 2012 en is gericht op vrouwen tussen de 16 en 40 - maar iedereen is welkom! Dagelijks zet ze 9 nieuwe berichten online over alles wat vrouwen bezighoudt: fashion, design, design, fun, food, travel, celebs, beauty en nog veel meer. Ze speurt 24/7 naar de gekste mode-items, de mooiste reisfoto's en de grappigste video's.

3x Armband

Tja, als rupsje nooitgenoeg kon ik natuurlijk niet kiezen tussen de verschillende armbanden van TOV Essentials. Het liefst hang ik mijn hele arm vol met een combi van de gouden, zilveren en roségouden armbanden. Ik moest wel even sparen, aangezien ze €79,95 en €89,95 per stuk kosten...

Meet Danique!

Girlscene.nl -de grootste online community voor meiden van Nederland- heeft een Bourgondische Limburgse met een zachte G aan het roer, genaamd: Danique Hoofwijk. Girlscene richt zich op meiden en jonge vrouwen van gemiddeld 14 t/m 24 jaar en met meer dan 14 miljoen pageviews staat Girlscene ruim aan kop! Dagelijks is Danique in de weer met en op de hoogte van alles omtrent fashion, beauty en lifestyle. Is er iets in celebland gebeurd? Dan is Danique op de hoogte! Is er een nieuwe beauty musthave op de markt? Danique test hem! Of is er een nieuwe trend gespot? Danique showt hem graag! Noem het maar op, deze duizendpoot is 24/7 op zoek naar alles wat de relatief jonge doelgroep bezighoudt.

Goed gestrikt

"Mooie en classy sieraden komen altijd van pas, net als dit schattige maar toch chique rose-gouden kettinkje van TOV Essentials. Dit schattige dubbele kettinkje heeft een extra kettinkje in rose met kleine parelmoer pareltjes! Helaas hangt er wel een flink prijskaartje aan, dus je moet er wel wat geld voor opzij leggen of op toeleggen met Kerst?"

Meet Esmee!

Deze platinablonde hoofdredacteur noemt zichzelf ook wel The Nice Anna Wintour van Nederland. Deze kleine Anna in de dop geeft met heel veel plezier het Fashionscene.nl team leiding, maar houdt ook van een lolletje op z'n tijd. Van de laatste trends, nieuwe covers en dikke Vogues gaat haar modehart sneller kloppen en Esmée is zwaar verslaafd aan Twitter en Facebook.

Gouden armband

"Ik ben een echte ekster. Alles wat glimt, pailletten heeft of goud is vind ik mooi. Het liefst draag ik een grote schakelarmband met een mooi horloge, stoer en chic tegelijk!"

Meet Karin!

Karin is hoofdredactriZe van Ze.nl - hét online magazine voor vrouwen. Ze is 27 winters jong en woont in hartje Utrecht. Naast haar 'superdupertoffe' baan houdt ze zich voornamelijk bezig met gezellig wijntjes drinken en lekker eten met vriendinnen, knuffelen met haar knuffelafghaan, het voeden van haar oorbellenverslaving, het ontkennen van haar foute muzieksmaak en het kijken naar wanstaltige trash-tv. 'Ja dat moet voor haar werk.'

Marc Cain kokerrok met sterren

"Ik vind kokerrokken altijd prachtig om te zien! Je benen worden er zo heerlijk lang van met een goed paar pumps eronder en het benadrukt het vrouwelijk lichaam. De sterretjes op dit model geven het geheel dan weer een lekker kerstachtig fout tintje. Ach... met Kerst moet dat kunnen toch?"

Meet Debbie!

Debbie is hoofdredactrice/oprichtster en mede-eigenaar van Beautyscene.nl. Haar dagen zijn behoorlijk gevuld met het zorgen voor haar 3e kind, want zo ziet ze Beautyscene.nl wel. Ze vindt het heerlijk! Al sinds haar puberteit is Debbie gek op alles wat met beauty te maken heeft, van de mooie Chanel lipstick tot de handigste tips die je krijgt van professionals, ze verslind ze!

Michael Kors jurk

"Zwart en goud... Standaard mijn keuze voor een feestelijke outfit, ik ben ook zo voorspelbaar! Michael Kors is langzaam maar zeker één van mijn favoriete merken aan het worden en dit feestelijke halterjurkje met gouden touch is toch het perfecte jurkje voor een leuk december feestje? Draag jouw haar omhoog in een strakke paardenstaart of mooie knot om de ketting en jouw rug goed te laten zien. Donkere smoky eyes en een vleugje glitterpoeder op rug en schouders maken het helemaal af..."