Musthave: Céline Boston Bag

Mode & trends door Vrouwen redactie

Afgelopen zaterdag noemden we de Céline Luggage Tote al (sterker nog, we regelden zelfs een fikse korting voor je op de lookalike!) maar er is nog meer moois van Céline onder de zon. Net als de Luggage Tote kan hij je bijna niet ontgaan zijn: de Céline Boston Bag. Net als eigenlijk alles van Céline is deze tas sinds een jaar dé tas onder de tassen. Helaas heeft ook dit prachtige ontwerp een prijskaartje van ruim 1000 euro.


Gelukkig zijn er alternatieven in omloop. We hebben je al eerder kennis laten maken met I Want That Musthave, een webshop die items verkoopt die geïnspireerd zijn op ontwerpen van designers. Deze webshop verkoopt ook twee enorm goede look-a-likes van de Céline Boston Bag. De Céline tassen bij I Want That Musthave zijn allemaal van stevig kalfsleer en je hebt keuze uit tientallen kleuren, formaten en bijvoorbeeld glad leer of een (fake) fur variant. De nieuwste collectie Céline tassen in de webshop zijn deze ruime, wat wijdere modellen. Super handig, want er past ontzettend veel in!

De 'We Love Wide Celine' bag is verkrijgbaar in vijf kleuren (wijnrood, donkergroen, donkerblauw, nude en zwart) voor maar € 99,-. Zo kun jij kijken hoe deze prachttas je bevalt en ondertussen misschien wel sparen voor een echte Céline!