Shoppen in Londen

Reizen door Vrouwen redactie

Londen is altijd leuk om te bezoeken, maar als de stad in kerstsfeer is is het helemaal de moeite waard. Heb je geen zin om zelf helemaal uit te zoeken hoe je moet reizen, in welk hotel je moet slapen en waar je de allerleukste winkels vind? Boek dan de 3-daagse Shopping Cruise naar Londen van Ladytalk.nl. Voor €159,- (of €139,- als je lid bent of wordt van Ladytalk) vaar je heen en weer met de Stena Line ferry vanaf Hoek van Holland en heb je een volledige dag de tijd om Londen in kerstsferen te ontdekken!

Het reisschema ziet er als volgt uit:

Dag 1
Op donderdag 6 december ben je aan het begin van de avond welkom aan boord van de Stena Britannica. Hier word je feestelijk ontvangen door Ladytalk.nl met een drankje en een hapje. Deze avond kun je deelnemen aan een workshop modestyling. Daarnaast liggen er een grote roze shopper en een shopping gids met een unieke route voor je klaar. Om 23.00 uur vertrekt de boot uit Hoek van Holland richting Harwich. Je overnacht in een comfortabele 2-persoonshut aan boord. Deze is voorzien van douche en toilet.

Dag 2
Na een ontbijt aan boord vertrek je per touringcar naar Londen. Hier kun je de hele dag op eigen gelegenheid doorbrengen, dus of je nu wil shoppen of liever cultuur gaat snuiven, het kan allemaal! Aan het begin van de avond vertrek je weer terug naar Harwich. Vervolgens staat er weer een comfortabele hut voor je klaar om uit te rusten van een enerverende dag!

Dag 3
's Ochtends word je wakker in Hoek van Holland. Einde van een superleuke reis, hopelijk met heel veel mooie aankopen! Met een goedgevulde goodybag vertrek je weer richting huis.

Alle details op een rijtje!
De compleet verzorgde 3-daagse shopping reis per ferry naar Londen is inclusief:

- Feestelijke ontvangst
- 2 x overnachting
- Workshop modestyling
- Workshop visagie
- Transfer van en naar Londen
- 1 x ontbijt
- Shopping gids met unieke route in Londen
- Roze shopper
- Goedgevulde goodybag t.w.v. € 50,-