Originele Kurkentrekkers

Wonen door Vrouwen redactie

De meesten van ons houden er wel van om zo af en toe even een flesje wijn open te trekken. Is jouw lievelingsgeluid ook het *plop* van een goede fles wijn? Dan open je hem natuurlijk niet met een doorsnee Blokker-keukentrekker. Vrouwen.nl ging op zoek naar accessoires die de moeite waard zijn en vond niet alleen creatieve wijnfles stoppen, maar ook de origineelste kurkentrekkers.

Deze kurkentrekker in de vorm van een kangoeroe lijkt amper op een kurkentrekker, toch? Om hem te gebruiken til je de bovenkant van de onderkant af (de breuklijn zie je in het rood) en zet je het bovenlijf van de kangoeroe op de wijnfles. Draai aan zijn hoofd en duw de armen naar beneden. Nog een handigheidje: deze kurkentrekker heeft als staart nog een flessenopener.


Wat handig! Bovenstaande kurkentrekker heeft als extraatje een thermomether. Zo weet je altijd of jouw wijntje de goede temperatuur heeft.Wil je een originele kurkentrekker? En eentje waarbij je niet al teveel moeite hoeft te doen? Dan is dit een hele goede optie. Bij deze kurkentrekker hoef je alleen aan het hendeltje te draaien en je bent klaar.De standaard kurkentrekker, maar dan origineel vormgegeven in de vorm van een skelet. Leuk met Halloween?Om een heel andere kurkentrekker te hebben dan de rest van de wereld moet je iets origineels verzinnen. Zoals dit bouwwerk. Je kunt het in je keuken zetten ter decoratie, maar krijgt er ook echt de moeilijkste flessen wijn mee open.


Ontdek hier waar je deze kurkentrekkers koopt.