Minder Schattig, Meer Sexy & Stoer

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Heeft een man jou ooit lief of schattig genoemd? En baal je daarvan, omdat je denkt dat de kans op een serieuze liefdesrelatie groter is als je gezien wordt als stoere, sexy chick? Ben je het zat om alleen gezien te worden als een goede vriendin? Lees dan verder en kom erachter hoe je een minder schattige dame wordt.

1. Kom zelfverzekerd over.
Over het algemeen zijn lieve en schattige meiden vaak verlegen. De eerste stap om minder schattig te worden is dus om zelfverzekerd rondlopen. Schouders recht, tieten naar voren, je mag gezien worden!


2. Gedraag je ondeugend.
Als je echt niet meer schattig genoemd wil worden dan moet je je gedrag veranderen. Laat je innerlijke bad girl los en de man in wie je geïnteresseerd bent zal het nooit meer in zijn hoofd halen om jou schattig te noemen in wiens bijzijn dan ook. Doe eens gek!


3. Kleed je sexy aan.
Mannen houden over het algemeen van korte (niet te korte) jurkjes en rokjes. Zoek iets wat sexy is, maar niet sletterig overkomt. Draag je vaak een blousje? Denk er dan eens over na om een knoopje extra los te doen. Als jij je mooi voelt straal je automatisch zelfvertrouwen uit, en niets is sexier dan zelfvertrouwen.


4. Draag sexy make-up!
Zwarte eyeliner, mascara en rode lippenstift: de perfecte make-up mix. In plaats van dat jouw love interest jou een snoepje vindt, zou hij nu wel heel graag van jou willen snoepen...


5. Flirt.
Flirt met alles en iedereen, overal. Dat doet wonderen voor je zelfvertrouwen en zorgt dat je steeds makkelijker in de omgang word. Keep it classy, maar geniet van alle aandacht die je krijgt - dus knipoog rustig terug naar die bouwvakkers.

Succes!


Bron beeld: weheartit