Introductie Fashion Mash: Win Birkin Look Bag!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Ken je dat, urenlang scrollen door een webshop op zoek naar leuke items? Kan leuk zijn, maar soms is het ook zonde van je tijd. Het kan veel makkelijker, door alle webshops een selectie te laten maken van alleen maar items in jouw stijl. Dat is precies wat Fashion Mash doet. De website gaat aanstaande donderdag om 12 uur live met een retegoeie actie waarbij je een Birkin Look Bag kunt winnen - scroll naar beneden voor meer info!

Vanaf dat moment, aanstaande donderdag, kun je naar de Fashion Mash website om aan de hand van celebrityfoto's jouw stijl te definiëren. Naar aanleiding daarvan wordt er automatisch een shop gevuld met items in jouw smaak. Staat er toch een product tussen dat er toch niet helemaal bij jouw stijl past? Klik op de knop "Don't Like" en het systeem onthoudt dat voor de volgende keer. Daarnaast kun je zelf super makkelijke lookbook-collages maken en sale-alerts instellen. Zo weet je meteen wanneer een item wat jij mooi vindt, afgeprijsd is!

Leuk en aardig, maar hoe kun je nu precies die Birkin Look Bag winnen? Bezoek de Fashion Mash website aanstaande donderdag om 12u en 'mash' jouw stijl bij elkaar. Zet vervolgens je items in jouw eigen lookbook en je maakt automatisch ieder uur kans op een Birkin Look Bag van I Want That Musthave. Op de Facebookpagina van Fashion Mash (liken maar!) is de contest live te volgen en wordt ieder uur de winnaar bekend gemaakt.