Favo Zomerproducten van Modellen

Gezicht door Vrouwen redactie

Welke beautyproducten gebruiken de mooiste vrouwen ter wereld deze zomer? Shortlist-ID vroeg het ze.

Laela Vastrick: “Mijn favoriete parfum deze zomer is Paco Rabanne’s Lady Million. De geur is vrouwelijk maar met een stoer randje. Ook zit er een vleugje framboos en jasmijn in, wat een zomerse vibe geeft."

Leonie Stegink: “Vanwege mijn droge huid heb ik bijna altijd droge lippen, dus ik ga het huis niet uit zonder mijn Elisabeth Arden Eight Hour Cream! Vooral in de zomer moet je goed opletten dat je huid niet uitdroogt."

Eline Van Uden: “Sisley eye concealer is een heel goed product om wallen onder je ogen te verminderen en verbergen. Het bevat botanische extracten en is een musthave voor je toilettas in de zomer!"

Annewil Hokken: “Ik ben dol op de lip conditioner van M.A.C.: 'Lip conditioner hydratant pour les levres'. Deze lippenbalsem heeft een lichte vanillesmaak en bevat SPF 15, perfect voor de zomer."

Linda Visser: “Mijn favoriete zomerproducten zijn de BB creams van Skin79. Ik gebruik de ‘VIP gold collection’ elke dag. Het bevat SPF 25, wat ik erg belangrijk vind. Deze crème versterkt en hydrateert de huid, en maakt 'm glad. Op extra warme en zonnige dagen gebruik ik Skin79’s ‘triple functions BB cream’ omdat deze een SPF 50 heeft en net als alle BB creams van dit merk verbergt het vlekjes. Dankzij deze crèmes hoef ik nooit foundation te dragen!”

Linda-Lotte Harder: “Ik zweer bij mijn Barbor anti-stress anti-jetlag creme; het bevat weinig vitamine A en is perfect voor je huid. Ook hou ik van de zomerproducten van Dermalogica, zoals de ‘Multivitamin bodyblock SPF 20’. Het is een intensief voedende crème die je huid beschermt tegen schadelijk UVA straling."

Jelske Bandstra: “Mijn favoriete zomerproduct is Sam Friday's soft lip butter. Hierdoor heb je altijd zachte glanzende lippen, bovendien maakt het je lippen voller. Het ruikt ook nog eens fantastisch.”

Anne-Marie van Dijk: “Af en toe geef ik mezelf een gezichtsmasker, waarvoor ik Bee Yummy’s Honey Mask gebruik. Dit biologische masker geeft je een happy en babyzachte huid!"

Cato van Ee: “Ik gebruik Huile de Palme van Leonor Greyl om mijn haar een mooie gezonde glans te geven. Dit product beschermt je haar tegen de schadelijke effecten van de zon, zeewater en chloor uit zwembadwater."

Celine Prins: “Ik föhn mijn haar elke dag en gebruik daarom goede hittebescherming. Ik gebruik Orofluido Sahara spray om mijn haar te beschermen tegen extreme condities zoals droogte, zon en wind. Voor mijn huid gebruik ik Ultra Protection Tanning Cream van Collistar op mijn gezicht en lichaam. Deze SPF 50+ zonnebrandcrème is waterproof en ontworpen voor de gevoelige huid. Maak je geen zorgen over je kleurtje; deze crème helpt je een perfecte teint te bereiken."