Ze’s sekswoordenboek: pegging

Intiem door Sabine

De cowgirl, de missionaris en standje 69: hoewel het niet ieders smaak is, kennen we ze allemaal wel. Toch zijn er nog altijd een aantal seksposities waar velen nog niet van hebben gehoord. Wat dacht je bijvoorbeeld van pegging?



Pegging is een anaal standje dat nét even wat anders werkt dan normale anale penetratie. De rollen worden tijdens deze houding namelijk omgedraaid. Niet de man klopt op de achterdeur van de vrouw, maar in het geval van pegging is de vrouw degene die haar partner anaal neemt.

We horen je denken, hoe wordt dat dan precies gedaan? Komt-ie: bij pegging draagt de vrouw een voorbinddildo waarmee ze de man penetreert. Pegging wordt daarom ook weleens BOB genoemd, oftewel: bend over boyfriend.

Tips
Begin met je vingers. Als je partner een heteroseksuele man is, is de kans groot dat hij nog nooit een penisvormig voorwerp in zijn achterste heeft ervaren. Maar ook wanneer je het pegging met een vrouw doet, is het verstandig om rustig aan te beginnen. Laat iemand eerst wennen aan het idee door eerst met je vingers naar binnen te gaan.

Gebruik véél glijmiddel. Zomaar bij iemand naar binnengaan met een voorbinddildo kan erg pijnlijk zijn. Om wat soepeler naar binnen te glijden, is glijmiddel een vereiste. Smeer de dildo royaal in met glijmiddel en doe dit ook met zijn of haar anus. Vervolgens kun je voorzichtig naar binnen gaan.

Lees ook:
Ze’s sekswoordenboek: rimmen
Ze’s sekswoordenboek: plompzakken