Zo draag je Dr. Martens zonder dat het lomp wordt

Mode & trends door Sascha

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een paar docs in haar kast staan. Van metallic paars tot matzwart: ze zijn er in oneindig veel soorten en maten. Maar hoe combineer je deze stoere boots nou zo dat het geen zevenmijlslaarzen lijken? Wij leggen het uit.

Combineer ze met iets chiques

Dr. Martens komen het best tot hun recht wanneer je ze met iets chiques combineert. Bijvoorbeeld met een jurkje of een rokje. Een mix van stoer en chique is de beste combinatie en zo zie je er met stoere docs toch vrouwelijk uit.

 

A Different Viewpoint. @jolielot wears the #DMsLITE Newton boots. Click the link in our bio to shop now.

Een foto die is geplaatst door Dr. Martens (@drmartensofficial) op


Draag er geen lange broeken overheen
Om ervoor te zorgen dat je Dr. Martens niet lomp lijken onder je outfit, is onze gouden tip om er geen lange broek met wijde pijpen op te dragen. Je krijgt er grote en logge voeten van en dat is uiteraard niet wat we willen bereiken met dit soort leuke boots. Een skinny jeans is dan wel weer een heel goed idee in combinatie met je Dr. Martens.


Sokjes zijn een ding
Romantische, gezellige en kleurrijke sokken zijn een ding en heel leuk te combineren met stoere laarzen als Dr. Martens. Laat die sokken zien want ze mogen er zeker zijn.

 

Docs and Socks: The 1461 Patent shoe. Click the link in our bio to shop now. Photo by @jaquidanslanuit. #drmartensstyle

Een foto die is geplaatst door Dr. Martens (@drmartensofficial) op


Ga voor een casual look
Een combinatie van Dr. Martens en een vrouwelijke outfit is een goede mix, maar de laarzen combineren met een casual outfit is ook niet mis. Trek een jeans uit de kast, combineer het met een stoer jasje en voila: een leuke en casual look in een handomdraai.

 

 

MTV VJ @beccadudley wears the #DMsLITE Newton boots. Click the link in our bio to shop now.

Een foto die is geplaatst door Dr. Martens (@drmartensofficial) op