Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dit is te leuk: zo maak je je eigen tequila lolly’s

Tequila lolly’s zijn een ding en het is fantastisch! De alcoholische snoepjes zijn lekker en super easy zelf te maken. Een snoepje van vroeger, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Leuk voor op een feestje of als je eens op een andere manier van een beetje alcohol wilt genieten. Watch & learn!De tequila lolly is een mix van ons favoriete snoepgoed en alcohol: twee fijne ingrediënten, als je het ons vraagt. Wil je weten hoe je ze maakt? Kijk dan de video hieronder en zie hoe het moet.Goed. De belangrijkste ingrediënten zijn dus water, siroop en suiker. En ja, dat klinkt net zo makkelijk als het lijkt. Het leuke aan de lolly’s is dat je zo creatief kunt zijn als je zelf wilt. Lekker variëren met kleurtjes of andere snoepachtige decoratie. Geen zin om de video te bekijken? We hebben het hieronder ook voor je uitgeschreven. Enjoy!

Stap 1: Roer driekwart kop water, een kopje maïssiroop en drie kopjes suiker in een steelpan. Laat vervolgens het mengsel even koken zonder te roeren.
Stap 2: Voeg een half kopje tequila toe en roer het snel door elkaar.
Stap 3: Haal de pan van het vuur en schep het mengsel op een siliconen mat.
Stap 4: Dompel het topje van het lollystokje in de kleurstof en haal het stokje vervolgens door de klodder. Leg het stokje daarna neer met het puntje nog in het mengsel.
Stap 5: Even laten opstijven en voila: eten maar! Of drinken, het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk.