Terug in de schoolbanken: er bestaat nu een gin school

Vrije tijd door Sascha

Dat een gin tonic de beste cocktail is van deze tijd, moge inmiddels wel duidelijk zijn. Je kunt er oneindig veel creaties mee maken. Dat moet uiteraard wel met de nodige liefde en kennis gebeuren en daarom is er nu, jawel… een gin school! Opeens zijn die studieboeken meer dan welkom.


Bron

Terwijl je misschien denkt dat je na de vele GT’s een echte kenner bent geworden, blijkt niets minder waar. Volgens experts is het namelijk een kunst op zich om een perfecte gin tonic te maken. Er is nog veel te leren over ons favoriete drankje, zo blijkt maar weer. En dat kun je nu allemaal bijspijkeren op de gin school.

Rondom de fantastische cocktail bestaan al verschillende tours en masterclasses, maar een echte school was er tot voorkort nog niet. Thank god kwam Listoke Distillery in Ierland op de proppen met het idee voor zo’n fantastische school. Er wordt je iedere zaterdag bijgebracht wat alle ins en outs zijn. We vinden het opeens helemaal niet zo erg meer om ons terug in de schoolbanken te begeven. Kom maar door met die GT’s!

Helaas is deze school nog niet in Nederland te vinden, maar laten we hopen dat dit snel wel het geval zal zijn!