Memoires van een vreemdganger deel 4: het triootje

Liefde door Mark

Daar zaten we dan: Anna en ik, samen op een terrasje in Amsterdam te loeren naar mooie dames. Nadat we allebei hadden uitgesproken dat een trio hoog op onze bucketlist stond, hadden we de stoute schoenen aangetrokken. Die derde bedpartner ging er komen.

Het avontuur met mij en Anna was al drie maanden gaande en hoewel ik haar nu toch een tijdje kende, voelde het vreemd om andere vrouwen te versieren waar zij bij was. We spraken verscheidene dames, maar eentje in het bijzonder sprong eruit, de Braziliaanse Yara. Ik ben een echte billenman en kon mijn ogen niet van haar achterste afhouden. En dat niet alleen: ook haar gezicht en de rest van haar lichaam waren prachtig.

Yara sprak goed Engels en ik maakte mijn bedoelingen maar meteen duidelijk. Ik schaamde me een beetje dat ik mijn fantasie over een trio zo direct uitsprak, maar het einde van de avond naderde en ik wilde haar meenemen. Ze leek geïnteresseerd, maar hield de boot af omdat ze had afgesproken met een vriendin. Maar wat wilde het toeval? Haar vriendin belde af. Yara was aan boord!

Samen met de twee dames reed ik naar Anna’s huis. Ik was best nerveus. Niet vanwege de twee prachtige vrouwen in mijn auto, maar omdat ik bang was betrapt te worden. Anna was immers mijn buurvrouw. Ik parkeerde expres een paar straten verderop zodat niemand mijn auto niet zou herkennen. Ook instrueerde ik de dames om de ramen dicht te laten. Het was een prachtige zomerdag en alle ramen in de straat stonden open. Ik wilde niet riskeren dat iemand mijn stem zou herkennen.

Om een beetje in de sfeer te komen, schonk ik de dames eerst een drankje in en zette ik de meest foute muziek van Barry White op. Twee vrouwen voor mijn trio had ik nu, maar hóe begin je zoiets? Het was allemaal erg ongemakkelijk en we werden er een beetje melig en onhandig door. Zo klungelig als maar kon, struikelde ik terwijl ik mijn broek en schoenen uit wilde doen. We waren allemaal nog maar schaars gekleed en gingen over op het voorspel.

Ik spoorde Yara en Anna aan om te zoenen. Hoe de twee vervolgens opgingen in het tongen, was ontzettend geil om te zien. Ik besloot mee te doen en voor ik het wist zat ik met mijn handen in hun slipjes. Op dat moment stonden we allemaal nog in de woonkamer, maar al snel werd besloten dit voort te zetten in de slaapkamer. Het voorspel ging prima, maar overgaan op de daad bleek wat lastiger te zijn. Uiteindelijk lagen we in een soort rondje elkaar te plezieren. Ik befte Yara, Yara befte Anna en Anna pijpte mij. Zoals ik al zei: dit was lastiger dan ik dacht.

Na de orale verwennerij werd het tijd voor penetratie. Bescherming was eerder op de avond al ter sprake gekomen. Beide dames dachten dat we hetzelfde condoom wel konden gebruiken, maar ik had mijn twijfels. Uiteindelijk besloot ik eerst met de een te vrijen en daarna met de ander zodat ik tussendoor het condoom kon verwisselen.

Als eerste was Yara aan de beurt. Haar fantastische billen kwamen goed tot hun recht toen we het op z'n hondjes deden. De seks was ontzettend intens. Nog nooit eerder was ik zo lang zo hard geweest als die nacht. Alsof ik aan de viagra zat. Al mijn zintuigen waren versterkt. Ik ervoer continu kippenvel en alles was gevoeliger. Terwijl ik Yara deed, was Yara Anna aan het beffen. De schokkende bewegingen die Anna’s lichaam maakte, maakten mij nóg geiler.

Nadat we waren uitgespeeld, gingen Yara en ik samen douchen terwijl Anna opruimde. We kletsten nog wat en leerden elkaar eigenlijk toen pas wat beter kennen. Yara vertelde me wat voor werk ze deed en ik vertelde haar over mijn leven. We wisselden na het douchen nog nummers uit en daarna heb ik Yara naar de trein gebracht. Ik heb haar later nog eens gebeld om te vragen hoe ze het vond. We hadden haar er natuurlijk best mee overvallen. Gelukkig had ze er goede herinneringen aan overgehouden. Ook mijn buurvrouw was lovend over de avond. Sterker nog: ze noemde het het hoogtepunt van haar hele leven.


Mark (37) heeft het allemaal: een fantastische baan, twee lieve kinderen en een mooie, zorgzame vrouw. Alleen over zijn seksleven valt te wensen over. In zijn column praat Mark je bij over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. En dat zijn er best wat.  

Lees ook: 

Memoires van een vreemdganger deel 1: Het eerste avontuur 
Memoires van een vreemdganger deel 2: De sexy overbuurvrouw
Memoires van een vreemdganger deel 3: mijn jarenlange affaire met de buurvrouw

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl.