Flessenpost 2.0: deze wijnfles past gewoon door je brievenbus

Vrije tijd door Sabine

Als je ergens niet achter wilt komen na een lange dag is het wel dat er geen wijn meer in huis is. Opstaan om toch nog een flesje Bordeaux in de supermarkt te halen, voelt niet echt als een optie. Garcon Wines snapt dit euvel en komt met een fles wijn die gewoon door je brievenbus past. Zo kan dat flesje bubbels je te allen tijden bereiken!

Garcon Wines is een wijngaardenier in London en heeft een prachtige fles ontworpen die door je brievenbus past zodat je nooit meer hoeft thuis te komen in een alcoholvrij appartement. De fles is gemaakt van plastic zodat-ie niet te platter valt op je deurmat. Handig!

Foto: Garcon Wines 


Wie denkt in te moeten leveren, heeft het mis. De fles is langer gemaakt zodat jij gewoon kunt genieten van de standaard 750 milliliter die ook in je normale wijnfles zit. Garcon Wines vertelt op haar website dat ze hoopt in februari een abonnement aan te kunnen bieden op de flessenpost. Wij zijn voor! Helaas is nog niet bekend of de wijnabonnementen ook voor Nederland af te sluiten zijn.