Lifestyle / Reizen
Reizen

Lezeressen vertellen over hun gênantste verhalen in het openbaar vervoer

Reageer 0

Dagelijks reizen er duizenden mensen van A naar B. In al die uren die je besteedt aan het reizen, kun je niet ontkomen aan zo af en toe een ongemakkelijk momentje. Lezeressen vertellen over hun gênantste verhalen in het openbaar vervoer. Hilarisch leesvoer gegarandeerd!Noor (35)
zat in de trein van Den Haag naar Apeldoorn toen er man naast haar kwam zitten en een grote bak met tonijnsalade opentrok. Toen hij erachter kwam dat hij geen bestek bij zich had, begon hij aan zijn salade met zijn ANWP pas. Het was hakken, scheppen en eten waarna hij halverwege de rit ook nog even uitgebreid het pasje aflikte en terug stopte in zijn portemonnee. Het was zo vies, maar eerlijk is eerlijk: wij zouden er niet op gekomen zijn.

Na een lekkere me-time dag, stapte Feline (33) met haar 20 shoptassen de trein in. Met man en macht probeerde ze zich in de spits vast te klampen, maar tevergeefs… Toen de trein begon te rijden vloog ze samen met haar 20 tassen door de coupé heen. Er was drie man voor nodig om haar inclusief alle tassen overeind te hijsen. 

Na een intensieve werkdag zakte Jill (28) onderuitgezakt op het bankje in de metro. Maar niet voor lang, want voor ze het wist vloog er een boterham met pindakaas haar haren in. Helaas pindakaas, daar ging haar rustmomentje.

Lies (28) zette tijdens een dronken ritje de complete trein op z’n kop. Ze kreeg de conducteur samen met haar vriendinnen zélfs zover dat ze even op het fluitje mochten blazen. Maar daar bleef het niet bij. Een toilet was in geen velden of wegen te bekennen, dus besloot ze maar een plasje te plegen in de schakel tussen de twee wagons. Nood breekt wet, zullen we maar zeggen...

Tijdens een welverdiende vakantie was Julia (26) aan het genieten van een echte Italiaanse pasta met heel veel olijfolie. Zóveel olijfolie dat ze er in de trein richting Florence niet helemaal lekker van werd. Ze voelden haar eten omhoogkomen en zonder erover na te denken greep ze naar het papieren tasje van het Hardrock Café. Een prullenbak in een Italiaanse trein? Ho maar. De hele treinrit wist ze niet waar ze haar tasje moest laten en was ze als de dood dat hij zou gaan lekken.

Lot (30) liet haar ov-chipkaart op de grond vallen en wilde deze snel oprapen. Hier had ze beter nog even mee kunnen wachten want toen de deuren sloten zat ze vastgeklemd met haar haar tussen de deur, die zojuist sloot. Tot de volgende stop hing ze voorovergebogen. Die twee minuten lekken uren te duren…

Zodra het weer tijd is voor de feestdagen, verandert Isa (24) in een heuse Christmas geek. Onderweg naar stage wurmde ze zich met twee volle tassen aan kerstmis spullen door het gangpad heen. Helaas bleef het hengsel van een van de tassen achter het treinbankje hangen en kletterde alles op de grond. Een rood hoofd, een ongemakkelijk gevoel en een paar kapotte kerstballen verder wist ze de trein uit te sprinten.

Wie kent het niet: dat gevoel dat je naar beneden valt als je net in slaap aan het dommelen bent. Roos (32) kreeg zo’n stuiptrekking in een vierzits en schopte keihard tegen de scheen van een medereiziger tegenover haar. Auw!

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen