Draag je steentje bij met deze unieke kerstkaart

Vrije tijd door Chiara

Vind je kerstkaarten een tikkeltje ouderwets of heb je simpelweg geen zin om een lamme hand op te lopen? Tja…hoe makkelijk is het tegenwoordig om even snel een appje te sturen naar al je geliefden. Een beetje afgezaagd en onpersoonlijk is het wel. Daarom hebben wij een gouden tip om jouw keuze wat makkelijker te maken. De Make-a-Wish Challenge maakt het jou dit jaar mogelijk om snel en gemakkelijk een persoonlijke kerstgroet te sturen naar je familie en vrienden én een steentje bij te dragen aan het goede doel.

En niet zomaar een groet… De Make A Wish Challenge bestaat uit een korte hippe video waarin je in je mooiste, foutste en meest kerstachtige outfit jouw wens uitspreekt voor het nieuwe jaar. Je kunt je VR-kerstkaart hier helemaal naar eigen wens personaliseren. De ontvangers van jouw kaart worden meegenomen naar een verrassende 3D-kerstwereld. Over uniek gesproken!

Maar het is natuurlijk niet voor niets een challenge… Door jouw persoonlijke kaart op Facebook of Instagram te posten met de hashtag #makeAwishChallenge kun je twee vrienden uitdagen om ook een video te posten. Het doel is om hiermee zoveel mogelijk mooie en inspirerende boodschappen te verspreiden.

Maar niet alleen de beste wensen staan in deze campagne centraal. De volledige winst van alle verkochte VR-kerstkaarten gaat dit jaar naar Make-A-Wish Nederland, om wensen van zieke kinderen uit te laten komen. Als dat geen mooie kerstgedachte is…