12 situaties die elke liefhebber van zwarte kleding herkent

Fashion door Fadak

Jouw kledingkast kent weinig afwisseling: black it is. Zwart is gemakkelijk te combineren, staat vrijwel iedereen en kleedt mooi af. Maar zwart heeft ook nadelen. Twaalf situaties waarin elke zwarte kleding addict zich kan vinden. 

... Nee, je hébt niet elke dag hetzelfde aan. Er hangt in je kast nu eenmaal niets anders dan zwarte truien, zwarte broeken, zwarte jurken, zwarte shirts en zwarte panty's.

... Deodorant opdoen is vragen om narigheid: witte strepen alert!

... Je ziet een tof kledingstuk, wilt hem hebben, maar bedenkt je dan dat 'ie er niet in het zwart is. Laat maar dan, je weet inmiddels dat je het dan toch niet aantrekt.

... Bruiloften zijn de hel, want vindt maar eens iets dat jij aan wilt trekken én niet zwart is. Mission impossible.

... Het is eigenlijk best hilarisch dat je zóveel geld hebt uitgegeven aan broeken, want als je erover nadenkt zijn ze vrijwel identiek.

... Je weet als geen ander dat zwart niet altijd zwart is: er zijn verschillende tinten zwart. En dat is heel irritant als het niet matcht.

… Mensen die voortdurend roepen dat je meer kleur moet toevoegen aan je kleding, stop! En chagrijnig of zelfs gothic ben je al helemaal niet.

... De zomer sla je het liefst over. Klotsende oksels, kneiterwarme bovenbenen en een kletsnat voorhoofd: zwart in de zomer is een hel.

... Katten op schoot zijn een no-go.

... Zwarte kleding wassen is een uitdaging: probeer dat maar eens goed zwart te houden.

... Net als deo is ook foundation ronduit een uitdaging. Die bruine vegen bij je nek zijn géén gezicht.

... Trouwen in het wit? Oh dear... Nou, wie weet.