7 irritante situaties tijdens het Netflixen met je lover

Vrije tijd door Fadak

Samen Netflixen is natuurlijk ul-tiem genieten als je de rest van de dag nul plannen hebt, het buiten pijpenstelen regent of als je moet bijkomen van een heftig avondje stappen. We love Netflixen. Toch komt ook samen Netflixen met de nodige struggles. We somden ze met liefde voor je op. Herkenbaar?

Wachten tot jullie samen kunnen kijken

Dit is nog wel het meest vervelende punt als je samen aan een serie begonnen bent. Door het drukke leven wat jullie beide leiden, is het een hele strijd om een moment te vinden waarbij je samen verder kunt kijken. Die ene avond dat je ein-de-lijk vrij bent kun jij niet verder met Suits omdat hij nu juist een bedrijfsuitje heeft. Het eist heel, heel, heel veel geduld.

Alleen kijken is een overtreding

Het moment dat één van jullie twee een aflevering in zijn uppie heeft gekeken is een echte no-go. Het is bijna net zo erg als vreemdgaan! Want wat moet je nu? Degene die de aflevering al heeft bekeken, weigert om het nog een keer te kijken.

Midden in de serie afhaken

In het begin is hij laaiend enthousiast over de serie en kan hij niet stoppen… maar na pak 'm beet zeven afleveringen is hij er klaar mee. Na tig pogingen om hem te overtuigen wel de serie af te maken, merk je dat het 0,00 zin heeft. Tsss, Sjaak afhaak.

Late night sessies

Zo niet eerlijk! Jij moet morgen werken, hij is vrij. Dus ook al had je nog zulke goede voornemens vroeg naar bed te gaan, als hij blijft zitten voor de volgende en volgende en volgende aflevering ben jij niet van de bank te krijgen.

Vastgeplakt aan zijn telefoon

Ja hallo, focus! Hoe irritant is het als hij constant op zijn telefoon zit? En waag het niet om te vragen wat er vijf minuten geleden gebeurd is.

Het moment als één van jullie een spoiler voorbij ziet komen

Je probeert het op allerlei manieren te vermijden om erachter te komen wat die spoiler is, maar hij kan het zo moeilijk voor zich houden dat hij het er toch ‘uitfloept’. Fucker.

Te kleine bank

Lekker tegen elkaar aankruipen: yes please! Maar als jij met je elleboog in zijn maag prikt en jouw nek in een hoek van negentig graden ligt weet je: de bank is gewoon te klein. Ja, dat wordt creatief in elkaar vouwen.