De perfecte uitrusting voor op wintersport!

Hoera! Het is weer tijd voor het fijnste weekje van het jaar! Je koffers pakken en lekker de piste af roetsjen. Uitgestrekte skivlaktes, de perfecte sneeuw en zon. Drie ingrediënten voor de perfecte wintersport. Maar er is meer!

Niet alleen zwijmel je al weg bij het idee je flink uit te kunnen leven op de piste om vervolgens de dag te eindigen met een mok warme chocolademelk met slagroom, ook kun je nu al uitkijken naar je wintersportoutfit die je weer uit de kast mag trekken (of de kans om een geheel nieuwe outfit aan te schaffen natuurlijk).

Ben jij nog op zoek naar een goede wintersportrugzak of een vrolijke, kleurrijke skibril? Dan ben je precies op het juiste moment op de juiste plek! SINNER heeft namelijk oneindig veel leuke skibrillen. Van girly roze, tot mannelijk zwart, voor ieder wat wils! Maar ook een goede rugzak voor tijdens de sportieve dagen op de piste kun je hier aanschaffen. En handig dat hij is!

SINNER Skibril Snowstar

Ben je van plan een goede skibril aan te schaffen, dan hebben wij de gouden tip voor jou! De SINNER Snowstar Skibril heeft namelijk 100% toegevoegde waarde. Naast dat de bril frameloos is, voorkomt hij ook condens door de dubbele anti-condenslens met grote ventilatiegaten. De bril heeft een perfecte pasvorm dankzij de stevige EVA-laag met zacht, hypoallergene schuimlaag. Met de verstelbare anti-slipband is comfort gegarandeerd! Last but not least, deze fantastische skibril verbetert uw zicht én beschermt tegen schadelijke UV-straling!

SINNER Stowe Waterproof Heli Pack

Ben jij niet van de korte ritjes van de piste af, maar ga jij voor een langer tripje door de bossen? Dan is het natuurlijk fijn om een rugzak bij je te hebben met de nodige spulletjes erin. De SINNER Stowe Waterproof Heli Pack is dan een hele goede keuze! De rugzak is gemaakt van supersterk en slijtvast terpaulin en door het weglaten van stiknaden en plaats te maken voor waterafstotende ritsen, is de rugzak compleet waterproof! Ook zit er een apart vakje om handig je skibril in op te bergen en aan het voorpand kun je een snowboard bevestigen. De Stowe rugzak heeft een inhoud van 15 liter.


Zou jij een van deze twee producten aanschaffen?