Met deze producten kom jij vast in de kerststemming!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

De tijd vliegt voorbij en voor we het weten is het weer de tijd van het jaar waarin we enthousiast meebrullen met Mariah Careys All I want for Christmas. Natuurlijk duurt Kerstmis nog even, maar we hebben vast iets voor je waarmee je in de kerststemming komt!  

Kun jij niet wachten tot het eindelijk december is en je de kerstboom in huis mag halen? Dan hebben wij hier vast wat fijne producten van The Body Shop voor je zodat je vast een beetje in de stemming komt! 
 
Advent kalender
Als we eerlijk zijn, moeten we toegeven dat we de weken tot kerst al tellen. Maar wat is er nu lekkerder dan in december de dagen tot kerst te kunnen tellen? Een advent kalender is dan echt wat je nodig hebt. De advent kalender van The Body Shop is een absolute aanrader. Wie wil er nu niet 24 dagen lang, in aanloop naar kerst toe, leuke goodies uitpakken? De cadeautjes in deze advent kalender zijn absolute musts!  
 

Make-up
Weken voordat de decembermaand überhaupt aanbreekt, denken we na over onze kerstoutfit en bijpassende make-up. Bij The Body Shop kun je terecht voor de leukste make-upjes en heerlijkste verzorgingsproducten. Ter ere van hun 40ste verjaardag heeft The Body Shop zelfs een speciale cadeauset samengeteld. En… het allermooiste: 1 gekochte giftset staat gelijk aan 1m2 tropisch regenwoud hersteld! 

 
Kerst goodies 
Maar natuurlijk komt the Body shop ook met fijne producten speciaal voor de kerst. Wat dacht je bijvoorbeeld van Vanilla Chai met handgeplukte vanille uit Madagascar, Frosted Berries met cranberries uit Noord-Amerika of Spiced Apple met koudgeperste appelpitolie uit de Alpen? Heerlijk! 

De kerstproducten zijn vanaf 1 november verkrijgbaar in de webshop en in The Body Shop winkels.