Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

Chocolade is zó last Christmas: deze wijnadventskalender wil je!

Chocolade is passé, sieraden zijn geweest en verzorgingsproducten in een degelijk adventskalendertje hebben hun beste tijd ook wel gehad. All the cool kids know it. Maar je wilt natuurlijk wel aftellen tot the most wonderful time of the year.

Als klein kind vonden we het ongelooflijk magisch om elke dag een hokje van onze adventskalender open te scheuren. Oké, meestal een paar hokjes op een dag, maar toch, de magie was zeker aanwezig. Nu lopen we echter niet meer zo warm om een chocolaatje dat naar karton smaakt. Gelukkig is hier een goed alternatief: een wijnadventskalender!Merry Christmas
Eindelijk zijn onze gebeden verhoord en kan het aftellen tot een holly, jolly Christmas écht beginnen.  
Maar het was niet de kerstman die ons zegende met een prachtig cadeau, maar de credits gaan dit keer naar Virgin Wines. Zij kwam met een fantastische wijnadventskalender. Nou ja, kalender. Het is meer een doos. Maar toch. Dit is echt wel het type doos die wij graag onder de kerstboom zien staan.

Deze fijne adventskalender voor volwassenen bevat 24 wijnraampjes waarachter fijne flesjes wijn verschuil gaan van 200 milliliter. Genoeg om ‘s avonds lekker van te slapen dus! Er zijn verschillende wijnen te scoren: een bruisende witte wijn, een kerstige rode wijn, een feestelijke prosecco en een knaller van een port! Bovendien hebben we niet te maken met goedkope supermarkt wijntjes, maar komen de alcoholische versnaperingen van wijngaarden over de hele wereld!Leuk presentje 
Deze alcoholische kalender kun je hier scoren voor £69.99, oftewel: €82. Dit is misschien een bedrag dat je in eerste instantie niet zou neerleggen voor een kalendertje, maar laten we de rekenmachine eens tevoorschijn toveren. Gemiddeld betaal je namelijk maar €3.40 per flesje. Valt best mee. En anders je baas even dit artikeltje onder de neus schuiven? Wel zo leuk voor een kerstpakket natuurlijk!

Wat zie jij het liefst in je adventskalender?