Surviving The Cold met de nieuwe Healthbox!

Sport & gezondheid door Fadak

Oh yes! Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe Healthbox. Iedere keer kijken we er weer naar uit met wat voor gezonde producten we verrast gaan worden. En tot nu toe is iedere box weer een suprise. Benieuwd naar wat voor leuks er in de box zit?

Kortere dagen, lagere temperaturen, warme sokken, dikke jassen en sjaaltjes in alle kleuren en maten. De winter is in aantocht en we kunnen er niet meer aan ontkomen. Om de winter te overleven is het belangrijk om de juiste voeding binnen te krijgen. De Healthbox van deze maand is speciaal samengesteld om zo gezond mogelijk de winter door te komen en een boost te geven aan je immuunsysteem, want hey niemand wilt ziek worden!

LOVECHOCK 93% TABLET - €3,99

Chocola is puur genieten, maar als het ook nog eens gezond is dan betekent het dubbel feest! De Lovechock 93% is een intens donkere chocola met een elegante smaak. Dit heerlijke goedje bevat de perfecte balans door de combinatie van een zachte textuur en  de subtiele aroma’s van bloemen en fruit. De 93% tablet is 100% biologisch, raw, vegan en gluten- en soja vrij. En het wordt gezoet met kokosbloesemnectar, kan het allemaal nog beter?

RUDE HEALTH SUPER FRUITY MUESLI - €5,00

Een lekker ontbijtje: daar kun je ons zonder twijfel voor wakker maken. Begin je dag met deze heerlijke muesli van Rude Health. Alle ingrediënten in deze muesli zou je zo in je keukenkastje kunnen vinden, niks kunstmatigs. De variant Super Fruity bestaat uit haver, gerst, rogge, een granenmix, rogge en een mix van zachte zongerijpte vruchten. Zo kom jij je dag echt wel door!

KING SOBA PUMPKIN & RICE NOODLES - €3,99

Noedels, heerlijk in een wok gerecht maar ook ideaal als toevoeging in je soep of salade. King Soba staat bekend om zijn biologische en glutenvrije noedels. Zij focussen zich op unieke en innovatieve smaken die gebaseerd zijn op oer granen, diverse soorten rijst en zaden en dit in combinatie met verschillende groenten zoals boerenkool, gember en pompoen. En dat is nog niet alles. Het is ook nog eens fair trade. ‘

GREENSWEET STEVIA (GREENSWEET VANILLE) - €9,95

We houden van zoetigheid, maar als we dan bedenken hoe slecht suiker voor ons lichaam is vermijden we dit het liefst. Daarom is dit de ideale suikervervanger en kunnen we weer genieten van alle sweetness. Greensweet Stevia bevat geen suikers en calorieën. Daarnaast is het beschikbaar in maar liefst 18 smaken! Voor ieder wat dus. Je kunt het op diverse manieren gebruiken. In je thee, koffie, toetjes of yoghurt.. je kunt het zo gek niet bedenken.

ORTHICA ORTHIFLOR KAUW 60 STUKS - €27,95

Supplementen zijn een must en vooral in de wintertijden. Orthica heeft een breed aanbod aan probiotica, een levensvatbare bacterie. Dit bacterie wordt in diverse voedingsmiddelen geproduceerd zoals bier, kaas of yoghurt. Deze kauwtabletten zijn geschikt voor zowel kinderen (vanaf 3 jaar) als volwassenen. Het bevat 6 verschillende bacteriestammen en bevat ook vitmaine D, die de weerstand ondersteunt. Het is ook nog eens een smakelijke kauwtablet met zwarte bessensmaak.

ERICA LIPBALSEM ECHINACEA STICK - €2,99

Niks is vervelender dan droge lippen en daar hebben we vooral tijdens deze periode van het jaar last van. De watervrije balsem met hoogwaardige plantaardige oliën en Echinacea komt als geroepen om de ruwe en schrale lippen te herstellen. Macadamianoot, kokosnoot en bijenwas olie komen allemaal in één in deze heerlijke lippenbalsem. En het bevat geen enkel spoor van alcohol of parfum. Door de hoge ontstekingsremmende werkstoffen is de olie heilzaam voor de kapotte lipjes.

WOO LOVE LETTER - €3,95

Tijdens deze dagen willen we op de bank genieten met een theetje, een filmpje en wat kaarsjes voor ontspanning. En laat er nou net een heerlijke kaarsje in deze box zitten die zorgt voor een sensationele geur. Het kaarsje is gemaakt van bijenwas en is minstens 4 uur brandbaar.

Some extra suprises!
De Healthbox zit weer vol heerlijke producten. Maar.. dat is nog niet alles! Zoals altijd zit er weer wat extra’s bij en dit keer gaat het om een cadeaubon van I love yoga t.w.v. €15 en als steuntje bij deze donkere dagen een gratis cryotherapie behandeling t.w.v. €28 bij Freezlab.

I LOVE YOGA CADEAUBON - €15

I love yoga staat bekend om haar hippe- en verantwoorde yoga- en sportkleding. Ze verkopen merken zoals Teeki en RE3. De leggings zijn super elastisch, die verantwoord geproduceerd zijn van gerecyclede plastic PET-flessen. Daarnaast hebben ze ook nog tops en sweaters. Je kunt nu dus helemaal fashionable gaan sporten.

FREEZELAB CRYOTHERAPIE – GRATIS BEHANDELING T.W.V. €28

Het klinkt misschien heel eng om je lichaam bloot te stellen aan extreme kou, maar het is een behandeling waar veel mensen baat bij hebben. Cryotherapie kun je vergelijken als een sauna (wel een HEEL stuk kouder), maar dan op een moderne en efficiënte manier. Na drie minuten stap je als herboren weer uit de cabine. Het zorgt ervoor dat je minder last hebt van bepaalde medische aandoeningen. Ondanks dat het er -110 graden is, kun je via deze behandeling je lichaam een update geven. Je voelt je erna gegarandeerd weer beter en sterker!

De box heeft een waarde van €57,00 en is hier te bestellen!